2777
2789
عنوان

خانومای با اعتماد بنفس

161 بازدید | 23 پست

چیکار کردین ک اینجوری شدین

انقد خودتونو دوست دارین

من هرکار میکنم نمیتونم خودمو دوست داشته باشم

اصلاااااا ظاهرمو دوست ندارم

مطمئنم در اینده با شوهرم ب مشکل بر میخودم اما هرچی میخوام نمیتونم خودمو دوست داشته باشم

نهایتا تا دوروز خوبم بعدش دیگه حالم از خودم بهم میخوره

اصلا دوست ندارم کسی ازم تعریف کنه چون میدونم الکی میگه

پادکست هم گوش میدم در باره اعتماد بنفس اما فایده ای نداره نهایت تا دوروز خوبم

قدم۱۶۵وزنم۴۶

صورتم سبزه

دماغم ب صورتم میاد ولی از نیمرخ غوز داره

چشمامم کشیده نیست پف دارم نیس معمولیع و تیرگی چشمم دارم

از نظر باطنی بشدت مهربون و اصلا کینه ای نیستم و باعث میشه همه فک کنن ادم سرو ساده ایم هیچی بارم نیس

پیش دوستام شوخی زیاد میکنم چرتو پرت زیاد میگم اونام دوستم دارن اما فک میکنم اونا میگن چقد این دیوونس هیچی حالیش نیس اصلا هم سروزبون ندارم همش تپق میزنم تا میام با کسی دعوا کنم

بعضی وقتا افسردگی میگیرم همش گریه میکنم

۱۸سالمه

لطفا نگین برا سنته

من از اول اینجوری بودم مگه چقد میخوام تغیر کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش .. اعتماد به نفس رو میشه به دست آورد خیلی زود میاد و زود تر هم از بین میره .. با یه پچ پچ در جمع ، نگاه کج در خیابون یا کوچک ترین نادیده گرفته شدن ..

اما مهم تر از اون 《 عزت نفس ه 》 این گنج با ارزشی هستش که تو رو قوی و قدرتمند می کنه .. هیچ نگاه کج و گوش و کنایه ای نمی تونه این گنج رو ازت بگیره .. مهم نیست اگه پول نداری تو و هر آدمی با عزت نفس گنج‌ قارون دارین 😉

برای عزت نفس آینه رو بگیر جلوی خودت و فقط خودت رو ببین .. کافی و گران بهایی فقط خود ِ خودت .. ارزش انسانی ت بدون هیچ چیز اضافه ای 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

خوب شدی؟

چند وقت پیش داداشم گفت تو اصلا یه آدم دیگه شدی.. 

اون موقع مهربون زیادی... کینه اصن نمیدونستم ینی چی.. چرت و پرت هم میگفتم با دوستام.. بدتر با فامیل گاهی.. اونموقع متوجه معنی نگاه‌های فامیل خصوصا نمی‌شدم.. الان متوجه ام معنی اون نگاه ها چی بود... 

چیشد که اینجوری شدم ؟ ی مرد کامل کنارم دارم که بدجوری بهم اعتماد به نفس میده کسیو داشته باش که اینجوری که هستی دوست داشته باشه 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

عزیزم آروم باش .. اعتماد به نفس رو میشه به دست آورد خیلی زود میاد و زود تر هم از بین میره .. با یه پ ...

خب چجوری

نمیتونم

ندای درونیم نمیزاره من خودمو دوست داشته باشم

از من بدش میاد

من افسردم بنظرت؟؟؟

چیشد که اینجوری شدم ؟ ی مرد کامل کنارم دارم که بدجوری بهم اعتماد به نفس میده کسیو داشته باش که اینجو ...

ندارم

نمیخوام یا کسی برم تو رابطه

چون تو این دوره زمونه کسی عاشق من نمیشه

اگ کسیم باشه فقط برا خوش گذرونیه

ندارمنمیخوام یا کسی برم تو رابطهچون تو این دوره زمونه کسی عاشق من نمیشهاگ کسیم باشه فقط برا خوش گذرو ...

بذار به وقتش بیاد شاید شد شک نکن لیاقتت بهترین مرده

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️