2777
2789
عنوان

خانومای با اعتماد بنفس

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونخوشبخت بشیخیلی خوبه که یه مرد کنارتهو دوستت دارهحتما ویژگیه خوبی داشتی ک کنارته

قربونت برم نه چه ویژگی خوبی فقط همیشه از خدا میخواستم یکی بیاد که فقط عاشقم باشه باقی چیزاش مهم نبود 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

خب چجورینمیتونمندای درونیم نمیزاره من خودمو دوست داشته باشماز من بدش میادمن افسردم بنظرت؟؟؟

تو فرمانروای مغزت باش .. بازی ذهنت رو بشناس .. خودت رو دوست داشته باش و به نوعی 《 مامان ِ خودت باش 》 نه اون مادر بیولوژیکی که داشتی .. مادری که دلت میخواد با تموم وجود ِ زنانه ت برای کودکت باشی .. 

حالا بگو بلدی برای خودت برای دخترک وجودت مادری کنی ؟ کم و کاستی هایی که داره  جبران کنی ؟  چه جور مادری میشی ؟ نقص ها و عیب ها رو به روی دخترت میاری یا بهش شجاعت میدی که با وجود عیب ها فقط وجود ِ خودش برات خواستنیه ؟ 

برام جالبه منشن ها ... میگن پارتنر یا کلا یه آدم از بیرون می تونه بهشون اعتماد به نفس بده .. ولی این چیزیه که خودشون 《 احساس 》 می کنن نه درک بقیه افراد ازشون .. عزت نفس یعنی همین .. که وجود ِ با ارزش تو با هیچ کس دیگه ای نه ذره ای بالا میره نه پایین میاد 😉

افسرده نیستی .. یه مادر خیلی سخت گیر برای خودتی .. مادری که باید تغییر کنه  

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

تو فرمانروای مغزت باش .. بازی ذهنت رو بشناس .. خودت رو دوست داشته باش و به نوعی 《 مامان ِ خودت باش 》 ...

ممنون

ولی من گوشم ازین حرفا پره

من نهایتا تا دوروز خوبم

بعدش همون ادمه سابقم

ممنونولی من گوشم ازین حرفا پرهمن نهایتا تا دوروز خوبمبعدش همون ادمه سابقم

با خودت مهربون باش عزیزم .. جوری که خودت رو توصیف کردی واقعا هیچ عیبی نداری .. قوز بینی جز کارکترته .. خوش قلبی و ساده دلی کارکترته و هر چه که گفتی .. 

و البته که سن ِ این جور گفتگو های ذهنیه ... می گذره با صبوری

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...