میگه بعد دوسال هم پاسپورت میدن هم به بچه هم به والدین
درسته؟ فقط برای زایمان میدن یا به بقیه هم بعد دوسال زندگی پاسپورت میدن؟
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
خواهر منم باردار هست و میخواد بچشو خارج به دنیا بیاره
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
حالا چرا برزیل؟ خود برزیلی ها دنبال این هستن برن امریکا
پاسپورت برزیل یکی از معتبر ترین پاسپورتاست و باهاش هرکشوری که بخوای میتونی بری برای ما ایرانیا که امریکا نمیتونیم بریم با پاسپورت برزیل به راحتی میشه رفت
تازگیا خیلیا میرن ولی نمیدونم به بقیه هم میدن یا فقط کسایی که بچه بدنیا بیارن اونجا