2777
2789

میگه بعد دوسال هم پاسپورت میدن هم به بچه هم به والدین 

درسته؟ فقط برای زایمان میدن یا به بقیه هم بعد دوسال زندگی پاسپورت میدن؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمش گرم به فکر آینده بچه شه

اره واقعا

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

قحط جا بود؟🤣

برزیل محل جرم و قاچاق و...

صد رحمت ب ایران

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

خواهر منم باردار هست و میخواد بچشو خارج به دنیا بیاره 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
حالا چرا برزیل؟ خود برزیلی ها دنبال این هستن برن امریکا

پاسپورت برزیل یکی از معتبر ترین پاسپورتاست و باهاش هرکشوری که بخوای میتونی بری برای ما ایرانیا که امریکا نمیتونیم بریم با پاسپورت برزیل به راحتی میشه رفت

دمش گرم به فکر آینده بچه شه

می دونی چقدر هزینه باید بکنند بعد 20 سال هم شاید بچه اش نخواد تو اون کشور بمونه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

درسته پاسپورت میدن برزیل بر اساس خون هست اما فقط به بچه میدن 

خوب بره اسپانیا نزدیکتر هم هست بچه رو‌اسپانیا به دنیا بیاره یکسال بمونه واکسن هاشو بزنه به بچه پاسپورت میدن 

هم امکاناتش از برزیل بهتره هم هزینه اش کمتره هم نزدیکتره به ایران

کاش مامان و بابام این به ذهنشون میرسید

تازگیا خیلیا میرن ولی نمیدونم به بقیه هم میدن یا فقط کسایی که بچه بدنیا بیارن اونجا