2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بچشو برزیل به دنیا بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 57 پست
فقط برای تولد بچه میدن؟ یا اگه کسی اونجا دوسال بمونه بازم بهش میدن

ببین‌چندسال پیش خیلی راحتتر بود الان یکی دوساله خیلی سخت کرده شرایطشو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه برزیل قانون خاک بچه به محض تولد پاسپورت میگیره و والدین بعد از یکسال اقامت میتونن برای پاسپورت اق ...

اره منم شرایط اسپانیا رو دقیق میدونم بالاتر نوشتم بر اساس اون شرایط برزیل زو گفتم 

البته برزیل هم همچین راحت نیست چون شوهرم یکمدت دنبالش بود برای همین تولد بچه دیدیم اسپانیا بازم راحتتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین‌چندسال پیش خیلی راحتتر بود الان یکی دوساله خیلی سخت کرده شرایطشو

کدوم کشورا تو مدت کم پاسپورت میدن اطلاعی دارید؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

فقط برای تولد بچه میدن؟ یا اگه کسی اونجا دوسال بمونه بازم بهش میدن

فقط با تولد بچه.بچتو اونجا بدنیا بیاری چندسالم باید زندگی کنی بعدش بهت پاس میدن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
فقط با تولد بچه.بچتو اونجا بدنیا بیاری چندسالم باید زندگی کنی بعدش بهت پاس میدن

مرسی❤️

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

کدوم کشورا تو مدت کم پاسپورت میدن اطلاعی دارید؟

نه عزیزم از همه اسونترش همین برزیل بود که اونم‌میگم دوساله تقریبا خیلی سختش کرده یعنی قبلا شرایط خیلی بهتر بود

به سلامتی😍

اگه آرژانتین به دنیا بیاد حدود دو سال بعدش خانواده میتونن شهروندی بگیرن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
برزیل به والدینم میده عزیزم اشنای ما رفته بودن بعد دوسال به والدین میدن.

بعد از دو سال به والدین پاسپورت میده ؟مطمینی ؟

فکر نکنم 

من الان دقیق یادم نیست دو سال پیش شوهرم خیلی دنبالش بود منکه مسخره کردم اصلا پیگیر نشدم 

ببین اول یک اقامت موقت داریم بعد تبدیل به اقامت دایم میشخ بعد پاسپورت 

روال همه کشورها همینه فرقشون تو تعداد سالهاست 

کوتاهترین برای کانادا هست 

بعد از دو سال به والدین پاسپورت میده ؟مطمینی ؟فکر نکنم من الان دقیق یادم نیست دو سال پیش شوهرم خیلی ...

اره عزیزم مطمئنم اونا گرفتن دوسالم زندگی کردن ازمون زبانم داشت که دادن اما هیچ سرمایه گزاری و اینچیزایی نبود خانم از ماه فکر کنم ۶ ۷رفتن اونجا بچه اونجا بدنیا اومد خودشون‌دوسال موندن و‌پاسپورت گرفتن و دیگه رفتن جای دیگه اما لعنتی خیلی پاسپورتش معتبره.منم خیلی خیلی افسوس خوردم که چرا من اینکارو نکردم الان دیگه شرایطش خیلی سخت شده

اگه آرژانتین به دنیا بیاد حدود دو سال بعدش خانواده میتونن شهروندی بگیرن

همونجا زندگی میکنن در اینده؟

اره عزیزم مطمئنم اونا گرفتن دوسالم زندگی کردن ازمون زبانم داشت که دادن اما هیچ سرمایه گزاری و اینچیز ...

اره واقعا با پاسپورتش همه جا میشه رفت

برزیل به والدینم میده عزیزم اشنای ما رفته بودن بعد دوسال به والدین میدن.

میدن زمان میبره قوانین اسپانیا رو کامل میدونم به والدین بعد از ده سال پاسپورت میده من دیروز از اسپانیا برگشتم ایران 

خودم تمام سایت اداره مهاجرت و سایتهای قوانین اسپانیا رو ریز به ریز چک کردم برای همین هم رفته بودم اسپانیا 

همونجا زندگی میکنن در اینده؟

معلوم نیست

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
میدن زمان میبره قوانین اسپانیا رو کامل میدونم به والدین بعد از ده سال پاسپورت میده من دیروز از اسپان ...

من فقط از برزیل خبر داشتم عزیزم و مطمئنم که دوساله بود دادن پاسپورت به والدین چون اون اشنامون بعد دوسال کلا رفتن یه کشور دیگه.از بقیه کشورا خبر ندارم اما همون برزیلم جدیدا خیلی خیلی سختگیرشده.