زیاد درس نخوندم علاقه به خیاطی هم خیلی کم دارم خیلی خنگم ولی دوست دارم در آمد داشته باشم خسته شدم از این که محتاج بقیه باشم پسرم ماهی دوتومن بهم میده شوهرم چشمش همون و دیده هرماه میخواد به یک بهانه ای ازم بگیره منم با بهانه ای نمیدم مثلاً میخواستیم بریم شهرستان پسرم بهم سه تومن زد گفت کم خرج نشی خواستی چیزی بخری وقتی رفتیم شوهرم توی پمپ بنزین گفت کارتت و بده گفتم چرا گفت کارت من توش پول زیاده میترسم منم گفتم نمیدونم داخل کدوم چمدون هست مجبور شد از کارت خودش بده یه جایی وایستاد گفت کارتت و بده برای بچه ها خوراکی بگیرم ندادم خلاصه اینقدر روی مخ من بود حالا کارت خودش فول فول بود ولی حاضر نیست یه هزاری بهم بده .. میترسم خیاطی یاد نگیرم زیاد از الگو کشیدن سر در نمیارم اعصابم خراب شده چیکار کنم 😔
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره گرلاوین خوبه ولی برای کار کردن متد مولر فقط بدرد میخوره
این خانم فکر نمیکنم بتونه کار کنه چون کار کردن برا مردم اونم خیاطی واقعا حوصله و اعصاب میخواد و تازه کلیم طول میکشه بتونه حرفه ای بشه در حد دوخت برا بقیه
برا همین ،همین گرلاوین یاد بگیره هم خودش سرگرم میشه همم یه مهارتیه بلاخره به درد میخوره
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵