2777
2789

زیاد درس نخوندم علاقه به خیاطی هم خیلی کم دارم خیلی خنگم ولی دوست دارم در آمد داشته باشم خسته شدم از این که محتاج بقیه باشم پسرم ماهی دوتومن بهم میده شوهرم چشمش همون و دیده هرماه میخواد به یک بهانه ای ازم بگیره منم با بهانه ای نمیدم مثلاً میخواستیم بریم شهرستان پسرم بهم سه تومن زد گفت کم خرج نشی خواستی چیزی بخری وقتی رفتیم شوهرم توی پمپ بنزین گفت کارتت و بده گفتم چرا گفت کارت من توش پول زیاده میترسم منم گفتم نمیدونم داخل کدوم چمدون هست مجبور شد از کارت خودش بده یه جایی وایستاد گفت کارتت و بده برای بچه ها خوراکی بگیرم ندادم خلاصه اینقدر روی مخ من بود حالا کارت خودش فول فول بود ولی حاضر نیست یه هزاری  بهم بده .. میترسم خیاطی یاد نگیرم زیاد از الگو کشیدن سر در نمیارم اعصابم خراب شده چیکار کنم 😔 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

خیاطی حوصله و پشتکار و حوصله زیادی میخواد

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماااا برو اینجوری برا پولات نقشه نمیکشه 

هر ماه شهریتو بدی و یه پارچه بگیری تمومه همون دو تومن 

خیاطیم سخت نیست حداقل سر گرم میشی 

میتونی از روش های راحتتر یاد بگیری مثل گرلاوین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حتماااا برو اینجوری برا پولات نقشه نمیکشه هر ماه شهریتو بدی و یه پارچه بگیری تمومه همون دو تومن خیاط ...

یه برادرزاده دارم کلاس دومه، علاقه داره خیاطی یاد بگیره 

هی میگه بزارید منو خیاطی 

بنظرتون بزارنش کلاس ؟

دوست من فک کنم با دو سه جلسه ک رف الان واسه خودش لباس تو خونه ای میدوزه و پارچه لباس بیرونی هم گرفته ک بدوزخ

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

یه برادرزاده دارم کلاس دومه، علاقه داره خیاطی یاد بگیره هی میگه بزارید منو خیاطی بنظرتون بزارنش کلاس ...

من کلاس هفتم بودم یعنی ۱۳ سالم بود رفتم کلاس خیاطی به نظرم اوکی بود تو اون سن

اره گرلاوین خوبه ولی برای کار کردن متد مولر فقط بدرد میخوره

این خانم فکر نمیکنم بتونه کار کنه چون کار کردن برا مردم اونم خیاطی واقعا حوصله و اعصاب میخواد و تازه کلیم طول میکشه بتونه حرفه ای بشه در حد دوخت برا بقیه 

برا همین ،همین گرلاوین یاد بگیره هم خودش سرگرم میشه همم یه مهارتیه بلاخره به درد میخوره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه برادرزاده دارم کلاس دومه، علاقه داره خیاطی یاد بگیره هی میگه بزارید منو خیاطی بنظرتون بزارنش کلاس ...

به نظرم یکم زوده 

میتونید از اینترنت الگو بچه یا نوجوون پیدا کنید بدید برا خودش لباس تو خونه ای بدوزه مثلا با پارچه تریکو 

اینجوری هم دستش میاد که سختی داره همم دلش خوش میشه و استعداد و علاقش هدر نمیره ولی اگه به ۱۴ رسید بذارید بره 

ما هم کلاسی ۱۴ سال تو کلاسامون داشتیم 

این خانم فکر نمیکنم بتونه کار کنه چون کار کردن برا مردم اونم خیاطی واقعا حوصله و اعصاب میخواد و تازه ...

سرویس آشپزخانه هم خیلی طول میکشه یاد بگیرم چرا من اینقدر خنگم😔

دوست من فک کنم با دو سه جلسه ک رف الان واسه خودش لباس تو خونه ای میدوزه و پارچه لباس بیرونی هم گرفته ...

اون باهوش بوده من خیلی خنگم

حتماااا برو اینجوری برا پولات نقشه نمیکشه هر ماه شهریتو بدی و یه پارچه بگیری تمومه همون دو تومن خیاط ...

گرلاوین هم خیاطی هست ؟اسونه ؟,😔