زیاد درس نخوندم علاقه به خیاطی هم خیلی کم دارم خیلی خنگم ولی دوست دارم در آمد داشته باشم خسته شدم از این که محتاج بقیه باشم پسرم ماهی دوتومن بهم میده شوهرم چشمش همون و دیده هرماه میخواد به یک بهانه ای ازم بگیره منم با بهانه ای نمیدم مثلاً میخواستیم بریم شهرستان پسرم بهم سه تومن زد گفت کم خرج نشی خواستی چیزی بخری وقتی رفتیم شوهرم توی پمپ بنزین گفت کارتت و بده گفتم چرا گفت کارت من توش پول زیاده میترسم منم گفتم نمیدونم داخل کدوم چمدون هست مجبور شد از کارت خودش بده یه جایی وایستاد گفت کارتت و بده برای بچه ها خوراکی بگیرم ندادم خلاصه اینقدر روی مخ من بود حالا کارت خودش فول فول بود ولی حاضر نیست یه هزاری بهم بده .. میترسم خیاطی یاد نگیرم زیاد از الگو کشیدن سر در نمیارم اعصابم خراب شده چیکار کنم 😔
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!