2777
2789
عنوان

میخوام خیاطی یاد بگیرم ولی میترسم یاد نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست
سرویس آشپزخانه هم خیلی طول میکشه یاد بگیرم چرا من اینقدر خنگم😔

عیب نداره 

ما تو کلاسمون خانم ۵۰ ساله داشتیم که برا دختر و عروسش لباس میدوخت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گرلاوین هم خیاطی هست ؟اسونه ؟,😔

اره خیاطی روشای مختلفی داره مثلا روش مولر،  متریک و گرلاوین 

که گرلاوین اسونتره متد مولر حرفه ای تره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیاطی روشای مختلفی داره مثلا روش مولر، متریک و گرلاوین که گرلاوین اسونتره متد مولر حرفه ای تره

ببخشید گلم همون مدله که بدون الگو یاد میدن 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
عیب نداره ما تو کلاسمون خانم ۵۰ ساله داشتیم که برا دختر و عروسش لباس میدوخت

عزیزم اینقدر اعصابم خرابه اینقدر استرسی ام نمیدونم چیکار کنم 😔 

عزیزم اینقدر اعصابم خرابه اینقدر استرسی ام نمیدونم چیکار کنم 😔

حالا تو برو شروع کن اونجا کنترل میشه استرست 

سعی کن جایی پیدا کنی محیطش دوستانه باشه 

اگه اموزگاه بری که خیلیا هستن بهت خوشم میگذره 

ببخشید گلم همون مدله که بدون الگو یاد میدن

نه بدون الگو فرق داره 

گرلاوین الگو داره ولی کشیدنش راحته

حالا تو برو شروع کن اونجا کنترل میشه استرست سعی کن جایی پیدا کنی محیطش دوستانه باشه اگه اموزگاه بری ...

آنلاین نمیتونم یاد بگیرم آخه اطرافم اصلا نیست خیاطی آموزش بدن همسرم راه دور نمیذاره برم

آنلاین نمیتونم یاد بگیرم آخه اطرافم اصلا نیست خیاطی آموزش بدن همسرم راه دور نمیذاره برم

چرا انلاین هم خیلی زیاده 

یه سری خیاطا هم شاگرد میگیرن که یاد بدن بهش 

اگه خیاط اطرافت داری سوال کن 

چرا انلاین هم خیلی زیاده یه سری خیاطا هم شاگرد میگیرن که یاد بدن بهش اگه خیاط اطرافت داری سوال کن

خیلی ممنون گلم ♥️ 

به نظرم برو یه کارت دیگه بگیر بگو به اون کارت پول بریزه و لو نده که پول داده بهتخیاطی هم برو تو تولی ...

تولیدی برم آخه من هیچی از خیاطی بلد نیستم