2777
2789

فرض کنید خواستگار هایی دارید با وضع مالی متوسط و متوسط ب پایین , برای همین یا باید قانع باشید و چیز زیادی نخواید تو زندگی یا باید برید سرکار و خرج خودتون رو بدید مثل لباس و کیف و کفش و خرید وسیله ی مورد نیاز و علاقه و ... 

فرض کنید اخلاقشونم خیلی خوبه و پسر های سالم و خوبی هستن , خانواده هاشون هم خوبن.

و اما وضع مالی خودتون طوریه ک تا حالا از سر اجبار و بی پولی سرکار نرفتید و تو خونه پدر از ابن بابت راحت هستید

ازدواجتون هم از طریق دوستی نیست و اصلا عاشق هم نیستید

آیا کار منطقی و درستیه ک دختر چون تو خونه ی پدرش مالی تقریبا اوکیه و شاغل نیست با همچین کیس هایی ازدواج کنه و ب خاطر شوهرش شاغل بشه و خرجش رو هم خودش بده تا فقط تنها نباشه تو زندگیش ؟

فقط خانمای عاقل و پخته و با تجربه جواب بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه مثلا سنتی طور باشه ازدواج ن دوستی و فاز عاشقی

حتی سنتی هم باشه باید یک علاقه ای به جود بیاد بعد ازدواج کنی. ادم با علاقه هم ازدواج میکنه باز تو مشکلات زندگی یک جاهایی کم میاره میخواد بزنه زیر همه چیز دیگه بدون علاقه چیکار میخ اهی بکنی

ازدواج خوب بهتراز مجردی خوب هست البته این نظر شخصی منه

هر جیزی خوبش خوبه حالا میخاد مجردی باشه یا متاهلی اما اگر بین مجردی خوب ومتاهلی خوب بپرسن نظرم متاهلی خوب هست چون شانس همدم و همسر و بچه داشتن و بزرگ کردن خانواده را داره