2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید(مجرد موندن یا ازدواج کردن)

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 62 پست
چ دلیل محکمی؟

فرض کنید یروز از این تصمیمی که گرفتی پشیمون بشی حالا یا از کارکردن خسته میشی و کم میاری همزمان همسرت هم نمیتونه هزینه هارو تامین کنه به طلاق فکر نمیکنی؟ یا اخلاق بدی داشته باشه یا با خانوادش به مشکل بخوری درحالیکه از نظر مالی و احساسی هم توی فشار باشی چه تصمیمی میگیری ؟

خب تو این شرایط یا باید وضعیت خونه پدری نامساعد باشه یا بهتون اجازه طلاق ندن یا خودتون هم نتونید کار کنید یا بچه ای این وسط وجود داشته باشه که جلوی این تصمیم رو بگیره

یکی از اینها به تنهایی برای ادامه دادن و پایان ندادن به این زندگی میتونه کافی باشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فرض کنید یروز از این تصمیمی که گرفتی پشیمون بشی حالا یا از کارکردن خسته میشی و کم میاری همزمان همسرت ...

هیچ کدوم اینا ک گفتی مانع من برای گرفتن طلاق نمیشه جز همون بی پولی طرف ! ممکنه حاضر باشم مجبوری سرکار برم و طلاق نگیرم ولی حس میکنم تو دلم ازش حرص و خشم داشته باشم . یعنی ن از شوهرم,  از ازدواج و سرنوشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم اینا ک گفتی مانع من برای گرفتن طلاق نمیشه جز همون بی پولی طرف ! ممکنه حاضر باشم مجبوری سرکا ...

خب دیگه گفتم یکی از همین عوامل میتونه بهت فشار بیاره و باعث طلاق بشه. راهی که آخرش از اولش معلومه چیه

صبر کن یه انتخاب عاقلانه داشته باشی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

هیچ کدوم اینا ک گفتی مانع من برای گرفتن طلاق نمیشه جز همون بی پولی طرف ! ممکنه حاضر باشم مجبوری سرکا ...

چون تا حالا کار نکردی فک میکنی میتونی انجامش بدی سر ۵. ۶ سال همچین خسته شی که بیزار شی از طرف و زندگیت حالا با وجود یک بچه سخته طلاق 

قانونا ک بچه رو بهت نمیدن تا اخر عمر عذاب دوری از بچه رو داری

فک کردی چرا ازدواج کم شده. چون پسرا بی پول و بی مسئولتین اگر نبودن همه دخترا ازدواج میکردن اینقد دختر مجرد نداشتیم