2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین

168 بازدید | 27 پست

من با یه اقایی به قصد آشنایی صحبت کردم 

بعد عکسمو بدون تایم دستم خورد ارسال شد الان استرس گرفتم چیزی نگفتم فکر کنه اسکلی چیزیم  چطوری محترمانه بگم دوست ندارم سیو داشته باشه  کلا میخوام ازم سرد شه بره چیکارش کنم😭😭😭

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بگی

اونم میگه چشم پاک میکنم !!!!

شده دیگه 

برا خودت بزرگش نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کلی عکس تو اینستا اینور اونور هست دیگه گذشت اون دوران که عکسا پخش شده با چیزی ولی اگه راحت نیستی خیل ...

اصلا راحت نیستم هزاران بار دیدم  پسرایی که عکس دخترو دست به دست میچرخونن  😭ای خدا منو مرگم بده من اصلا پلم نمیخواد عکسم دست کسی باشه

لا حول ولا قوة الا بالله 
نگو چیزی چون ۱۰۰ در ۱۰۰ حرف تو قرار نیست انجام بشهاصلا راجع به عکس هر چی بگی صرفا حساس می شه!

خیلی اصلا حالم بده از طرف نمیخوام دیکه با سرف حرف بزنم میترسم بعد قطع ارتباط هی عکس بفرسته بگه مثلا فلانی اینطور بود

لا حول ولا قوة الا بالله 
اصلا راحت نیستم هزاران بار دیدم پسرایی که عکس دخترو دست به دست میچرخونن 😭ای خدا منو مرگم بده من ا ...

بیخیال بابا زیاد مهم نیست اون عکس لختیه که جابه‌جا میشه نه عکس معمولی از قیافه 

🧚‍♀

بخدا نمیدونید چقد بابت این حالم بد شده💔 میدونم پاک نمیکنه

ول کن دختر 

اصلا به عارت نباشه 

ولی،از این به بعد خیلی مراقب باش 

عکس هم نده به کسی اصلا و ابدا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیخیال بابا زیاد مهم نیست اون عکس لختیه که جابه‌جا میشه نه عکس معمولی از قیافه

اخه من چند باری دیدم حتی عکس دخترم چهره معمولی برای هم میفرستن بعد پسره یکم از سطح شعور پایینه 

لا حول ولا قوة الا بالله