2777
2789

مامان بابام باهم مشکل دارن بابام اذیتش میکنه . حالا که بابام بیمارستان بستریه دیدم فرصت خوبیه بهش گقتم برو پیش وکیل درباره طلاق صحبت کن اطلاعات کسب کن بابا که حالش بهتر شد مرخص شد یکی دوماه دیگه بگو میخوام جدا بشم .

مامانمم دیروز رفت پیش وکیل . بعدش اومده با من دعوا میکنه که مگه من دزدم خونه زندگی شوهرمو بردارم ببرم ؟من بچه کوچیک دارم به توچه ربطی داره منو میفرستی پیش وکیل ؟ بعد رفتیم ملاقات بابام رفته دست و پای بابامو میبوسه که زودتر بیا خونه بابامم اشکش دراومد . گفت گور بابای بچه ها دلم برای تو تنگ شده فقط . دیگه تو کار هیچ زن و شوهری دخالت نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣مامان بابای منم اینجوری ان .کل روز پیش ما مینالن و بدگویی میکنن .ولی همو می بینن ما میشیم آدم بده🤣 دیگه الان دهن وا میکنن میگیم ب ما ربطی نداره😅

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزم زن و شوهرن .بچه هاشون دیگه نباید بیان دخالت کنن که.خودشون میدونن چی الان درسته چی غلط.ازدواج کنی متوجه میشی وقتی بچه اومد دخالت کردن ببین چه جوری ناراحت بشی