2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست

هیچی سردتر باهاش برخورد کن

بگو فکرنکنم مناسب همدیگه باشیم و همینطور نمیخوام از من چیزی داشته باشید

«هر چه می‌نویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکرده‌بودم پیدا کردم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن دختر اصلا به عارت نباشه ولی،از این به بعد خیلی مراقب باش عکس هم نده به کسی اصلا و ابدا

اصلا یجوری شدم با کسی چت معمولی میکنم میترسم طرف اسمرین شات بگیره پخش کنه ابروم بره 😐

لا حول ولا قوة الا بالله 
هیچی سردتر باهاش برخورد کنبگو فکرنکنم مناسب همدیگه باشیم و همینطور نمیخوام از من چیزی داشته باشید

پسرا خیلی گیر میدن کاش با یبار گفتن ول کنن برن اخرشم میرن پشت دختره میگن فلانی خیلی ببخشید خ..راب بود

لا حول ولا قوة الا بالله 
اصلا یجوری شدم با کسی چت معمولی میکنم میترسم طرف اسمرین شات بگیره پخش کنه ابروم بره 😐

بهتر 

اینجور حواست جمع هست به حریمت بهخودت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پسرا خیلی گیر میدن کاش با یبار گفتن ول کنن برن اخرشم میرن پشت دختره میگن فلانی خیلی ببخشید خ..راب بو ...

حرف پسرا مهم نیست تو سرشون جا مغز پهنه اکثرا

شما قطع ارتباط کنی بهتره 

عکس اینا هم مهم نیست داشته باشه اصلا

چشمش روشن

«هر چه می‌نویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکرده‌بودم پیدا کردم»