2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره منو نسبت به شوهرم حساس میکنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست
یعنی چی مهم نیست؟یعنی الان بدونی شوهرت رفته با یه زنی، همین الان، هیچ واکنشی نشون نمیدی؟ میگی خوش بگ ...

اصلا خودمو ناراحت نمیکنم اولا که مطمئنم ازش بعدشم خودمو بکشم مثلا اون دیگه تکرار. نمیکنه؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودمو ناراحت نمیکنم اولا که مطمئنم ازش بعدشم خودمو بکشم مثلا اون دیگه تکرار. نمیکنه؟

چه ربطی به تکرار داره؟

مگه باید خودتو بکشی؟

خیلی عجیبه که خوابیدن شوهرت با بقیه رو بد نمیدونی و فکر میکنی نباید واکنش نشون داد !!!!

انقدر بی تفاوت بودت نسبت به همسر اونم اوایل ازدواج واقعا عجیب و غیرقابل باوره !

وایبه نظر من که نه همسرت عجیبه نه مادرتونشما عجیبید

خب طبیعیتا ناراحت ‌کننده هست ولی خب چیکار میشع کرد همینه دیگه 

یه زن عاقل هیچوقت بخاطره خیانت شوهرش خودشو اذیت نمیکنه 

این مورد عجیبه ها

دارم به این نتیجه میرسم مامانش همچی بی راهم نمیگه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

چه ربطی به تکرار داره؟مگه باید خودتو بکشی؟خیلی عجیبه که خوابیدن شوهرت با بقیه رو بد نمیدونی و فکر می ...

مگه گفتم خوبع؟یا مگه مثلا شوهرم خوابیده؟  

عزیزم مردی. بخواد کاری انجام بده انجام میده اصلا به طوری انجام میده که زنش نفهمه 

خب طبیعیتا ناراحت ‌کننده هست ولی خب چیکار میشع کرد همینه دیگه یه زن عاقل هیچوقت بخاطره خیانت شوهرش خ ...

ولی هیچ زن عاقلی هم نمیتونه حتی تو فکر و تصور زن دیگه ای رو کنار همسرش تصور کنه

دارم به این نتیجه میرسم مامانش همچی بی راهم نمیگه

شاید از لحاظ ندادن گوشی راست بگه ولی چیزای دیگه نه

اگه بخوای فکر کنی ۹۰ درصد مردا هولن همینه دیگه 

ولی هیچ زن عاقلی هم نمیتونه حتی تو فکر و تصور زن دیگه ای رو کنار همسرش تصور کنه

من اصلا تصور نمیکنم شوهرم با زنای دیگه است اگه هم‌باشه مهم نیست هرکاری میکنه داره با خودس انجام میده

شاید از لحاظ ندادن گوشی راست بگه ولی چیزای دیگه نهاگه بخوای فکر کنی ۹۰ درصد مردا هولن همینه دیگه

اونکه آره ولی توام یه وقتایی یه خودی نشون بده خیلی بیخیالی طی نکن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اونکه آره ولی توام یه وقتایی یه خودی نشون بده خیلی بیخیالی طی نکن

قبلا خیلی حساس بودم بعدشم شوهرم انقدر پرروعه اگه حرفی بزنم منو مقصر میدونه میگه تو بهم شک داری 

قبلا خیلی حساس بودم بعدشم شوهرم انقدر پرروعه اگه حرفی بزنم منو مقصر میدونه میگه تو بهم شک داری

اوه این از اینهاست که اگر خدایی نکرده هرز بپره میگه تقصیر توئه ولش کن پس هیچی ارزش نداره آرامشت رو از دست بدی 

۶ ماه عقدی؟؟ 

میگی شوهرت خیانت کنه هم مشکلی نداری!!

دیکه آخه ما چی بگیم بهت 

اتفاقا برخلاف بقیه من با مادرت هم نظرم .. شوهرتو زیر نظر بگیر هرچند باید ی هدفی باشه دیگ. اونم ک تو میگی مشکلی نداری با خیانت گیریم دستش رو هم بشه چ فایده!!

ولی دختر جون الان هورمونات بهم ریخته جذب شوهرتی 

۲ سال بگذره یاد اینروزا میفتی با خودت میگی کاش بیشتر حواسم جمع میکردم... 

تجربه دارم که میگم