2777
2789

من باردارم شاغلم یه بچه شروشیطونم دارم دوست ندارم کسی بدونه باردارم چون وایب منفی میدن بچم گفت مامانم نی نی داره بقبه فکرکردن شوخی میکنه منم خندیدم چیزی نگفتم بعدمیگم اووه غلط بکنه مامانت بچه چیه میخادچیکار  به این جورافراد چی بگیم؟یه سری هم میگن میذاشتی کارت بگیره به اینامیدونم چی بگم میگم خودم برنامه ریختم شاغل شدم شما نمیخاد برای بقیش غصه بخوری خودم فکردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید رفتارت طوری باشه که آدما به خودشون اجازه بدن این‌طوری نظر بدن، روی ابهت و سرد بودنت کار کن

با هر کسی صمیمی نباش

الان هم جز گفتن اینکه به شما مربوط نیست کاری نمیشه کرد، بهشون نشون بده حد خودشونو بدونن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منکه سرم توزندگی خودمه والا دیکه چیکارکنم

خب دیگه

این عفریته‌ها دقیقا کلید می‌کنن رو آدمای مهربون و ساده، عقده‌هاشون رو سر کسی خالی می‌کنن که می‌دونن مثل خودشون پرحاشیه نیست 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

به خاطرهمین ادما حالم بدمیشه نمیذارن لذت ببرم

خیلی سخته، منم دارم رو خودم کار می‌کنم که اصلا حرف مردم برام مهم نباشه

کاش دهنشونو می‌بستن وقتی چیز مفیدی برای گفتن ندارن