اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
تربیت خودشو دیدی ؟کارشو میدیدی 100 درصد ازت فحش های جدید یاد میگفتم شرط میبندم
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم خیلی زیاد. امیدوارم هرچی ادم ظالم و حیوون وجود داره رو خدا بر داره از زمین.
حیف اسم حیون بیچاره حیون بیچاره سگ که بخوای به این حروم زاده نسبتش بدی
این باهمه مشکل داره با باباش با مادرش با داداشش با ننه ی من با داداش من با خواهر من با خالم با داییم با شوهر خاله هام..... همهههههه
سرزنش نمیکنم عزیزم چون شما حاصل تربیت اون پدر هستی و حقشهحتما اینقدر کم گذاشته و اذیت شدین که به این ...
ای کاش کم میذاشت آخه مردک کم میذاری به درک چرا مثل سگ هی پاسبونی میکشی ولمون کن الدنگ
منم پدرم خیلی اذیت میکنه درکت میکنم داشتن بابای بد و ظالم خیلی سخته به آینده و روح و روانه آدم خیلی ...
سگ جونن سگگگگگگگ جون
این باهمه مشکل داره با باباش با مادرش با داداشش با ننه ی من با داداش من با خواهر من با خالم با داییم ...
نه اتفاقا برعکس بابای من با همه اوکیه جز خانواده خودش داد بیداش برا ماهاست ولی بزاری برا فامیلاش خوش اخلاقه 🦦درمورد خرجی دادنش هم بگم خرجی نمیده کلا تا میای کلمه پولو میاری میگه با من حرف نزن هرچقد هم سنش بالا میره بیشتر غیرقابل تحمل تر میشع
نه اتفاقا برعکس بابای من با همه اوکیه جز خانواده خودش داد بیداش برا ماهاست ولی بزاری برا فامیلاش خوش ...
و نمیر تر اینا مثل نوح عمر دارن
نه اتفاقا برعکس بابای من با همه اوکیه جز خانواده خودش داد بیداش برا ماهاست ولی بزاری برا فامیلاش خوش ...
چقدر شبیه بابای منه بیرون که ببینندش اصلا قبول نمیکنند که تا این حد ظالمه بس که خودش رو مهربونم و مظلوم میگیره
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خجالتم خوب چیزیه معنی کلماتی که به کار میبرید رو میدونی؟
شما میدونی که اومدی تو؟ بفرما بیرون
چقدر شبیه بابای منه بیرون که ببینندش اصلا قبول نمیکنند که تا این حد ظالمه بس که خودش رو مهربونم و م ...
دقیقا ما اون روز رفتیم مشکلاتمونو گفتیم به عموم البته ناگفته نمونه عموم بدتر از بابامه
قبل از رفتن ما بابام رفته بود یه جوری خودشو پاک نشون داده بود که عموم عمم مارو گناه کار میدونستن 😐واقعا باباهای یه سریارو میبینم میگم چقد باباهاشون مهربونه خوبن