2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره منو نسبت به شوهرم حساس میکنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست
واوی چه ربطی داشت مامانتون چرا اینجوریه

فک می‌کنه همه میخوان شوهرمو بدوزدن

اینم بگم شوهرم از حق نگذریم یکم کرمو هست ولی خیانت کار نیست 

مثلا ما یه فامیل داریم آرایشگره جدا شده خیلی دافه عمل پیگیر تراشی کرده مامانم وحشتناک حساسه چون یه چند دفعه ایی هم شوهرم ههی اسمشو آورده بدتر حساس شده

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

همینو به مامانت بگو... بگو خیانتم بکنه برام مهم نیست، اگه یه روزی بفهمم طلاقمو میگیرم. اما اعصابمو ب ...

گفته نه طلاق نگیر 🙄انگار مامانم زن شوهرمه انقدر حساسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت گوشیشو بهت نمیده؟تو این مورد مادرت حق داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بخوای نخوای روی ذهنیتت ناخودآگاه تاثیر میذارهذیه روز یهو به خودت میگی بذار حالا گوشیشو چک‌کنم چی میشه مگه 

بعد از همونجا دیگه روند چک کردن و شک کردن قطع نمیشه 

به مامانت بگو بهش اعتماد داری و دوست داره و خیالش راحت باشه

به مامانم میگم حتی اگه خیانت بکنه با صدنفر بخوابه هم مهم نیست دخالت نکن

نه دیگه انقدرم نزن به بیخیالی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

شوهرت گوشیشو بهت نمیده؟تو این مورد مادرت حق داره

نه یا میده رنگ و روش میپره ههی میپرسه داری چیو نگاه میکنی 

اینم بگم من چندبار گوشی شوهرم دستم افتاده یواشکی واسه خودم پول انتقال دادم از همون موقع شوهرم گوشیشو بهم نمیده😂😂

نه ولی خب الان که یادم افتاد قبلشم بزور میداد 🫥😶‍🌫️

بخوای نخوای روی ذهنیتت ناخودآگاه تاثیر میذارهذیه روز یهو به خودت میگی بذار حالا گوشیشو چک‌کنم چی میش ...

من واقعا بهش اعتماد دارم واسه همین گوشیشو چک نمیکنم اگه گوشیش بیوفته دستم جای چک کردم واسه خودم پول انتقال میدم😆

با مادرت قط رابطه کن

یه چیزی بگو حداقل بشه انجام داد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

به مامانم میگم حتی اگه خیانت بکنه با صدنفر بخوابه هم مهم نیست دخالت نکن

خوب میکنی ...خواهر من ۴۷ سالشه باز مادرم به خودش اجازه میده تو زندگیش دخالت بکنه و ازین حرفا بزنه ...یه بار به مادرم گفت اره حق با توئه خودمم از زندگیم راضی نیستم .میخوام جدا بشم بچه هلشم بذارم برا خودش .اگه تو میتونی خرجمو بدی که بیام پیشت  از همین فردا اقدام کنم برا طلاق...دیگه مادرم ساکت شد 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نه یا میده رنگ و روش میپره ههی میپرسه داری چیو نگاه میکنی اینم بگم من چندبار گوشی شوهرم دستم افتاده ...

این مورد عجیبه ها

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین