2777
2789

ههی میگه چرا انقدر گوشی نگاه میکنه یاچرا گوشیشو بهت نمیده 

یا ما داشتیم فیلم عروسیمونو میدیدیم شوهرم یه زندایی داره خیلی خوشگل و قد بلنده بعد.تو فیلم همه داشتن میرقصیدن شوهرم گفت پس زندایی کو 

مامانم از اون طرف اشاره زد این چرا پیگیر زنداییشه 

با زنداییش اومد رقصید شوهرم گفت اه زندایی اومد مامانم دوباره اشاره زد

بچه ها من خیلی روشنفکرم اصلا حساس نیستم ولی مامانم بزور.داره منو حساس میکنه من حتی شوهرم بهم خیانت بکنه هم بازم بی تفاوتم بعدشم من بهش اعتماد دارم 

دلیل این رفتار های مامانم چیه؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث مامان منه... آدمو تا مرز طلاق میبره بعد میگه بخاطر بچه هان زندگی کن😆

اینم بگما درسته شوهرم آدم خیانت کاری نیست ولی یکم کرمو هست ریز. ریزکی نگاه میکنه زنارو ولی خب بازم مشکلی ندارم

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

اینم بگما درسته شوهرم آدم خیانت کاری نیست ولی یکم کرمو هست ریز. ریزکی نگاه میکنه زنارو ولی خب بازم م ...

همینو به مامانت بگو... بگو خیانتم بکنه برام مهم نیست، اگه یه روزی بفهمم طلاقمو میگیرم. اما اعصابمو بخاطر این میزا خراب نمیکنم