2777
2789
عنوان

اسکرین پیام منو شوهرم

803 بازدید | 73 پست

خیلی خسته شدم دیگه

نمی دونم چه کنم

ی ماه پیش مادرش دو هفته رفت مسافرت خونش شد هرزه خونه 

شوهر من اصلا خونه نمیومد

سر کارم که نمیرفت .اون موقع وضع مغازه خراب بود نمیرفت سر کار

رفبقاش که بیرون بودن رفتم خونه مادرشوهرم دیدم دو کارتن خالی قرص اورژانسی افتاده تو منقل تو حیاط

الانم مادرش رفته مسافرت 

جلو من زنگ زده به رفیقش که من دارم میرم سرکار بیا حواست به خونه مادرم باشه

اون دفعه ی خوذدکشی نا موفق داشتم که زیاد براش مهم نبود

وقتی دید سگ جونم با اون همه قرص نمردم دو روز کامل نیومد خونه

خونه مادر شوهرم دیوار به دیوارمونه

ولی در های حیاط به هم دید ندارن اصلا

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

گاهی اوقات منم پیش خودم میگم خودکشی کنم 😞

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چند تا دختر رفتن اون تو زنک بزن پلیس و یا اطلاعات 

فعلا رابطه نگیر مریض نشی 

عزیزم بزار آخر حرف رو بگم

اونو ولش کن درست بشو نیست نه با حرف نه با قرص و خودکشی 

خودت رو جمع و جور کن و بپذیر این شوهرته و یک عدد لاشی 

بعد به خودت  و روحت و روانه و آرامش و لذتت برس 

برو دنبال باشگاه و آموزش مهارت و سرت رو گرم کن و دیگه این‌قدر بهش فکر نکن هم حالت خوب میشه و هم قدرت جدایی میاد سراغت و هم شوهرت توجهشخ جلب میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گاهی اوقات منم پیش خودم میگم خودکشی کنم 😞

یکی تو شهرمون مرتب بخاطر خونه مجردی و هرزه بازی ها شوهرش خود کشی کرد 

پسرش یتیم شد

بعد اون روز شوهرش ی کیک تولد بزرگ گرفته بود ببره برا هرزه ای که باهاش بود

هنوز سال زنه رو ندادن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اگه چند تا دختر رفتن اون تو زنک بزن پلیس و یا اطلاعات فعلا رابطه نگیر مریض نشی عزیزم بزار آخر حرف رو ...

نمی زاره جایی برم که

بعدش اگه باهام رابطه نداشته باشه برام مهم نیست چیکار میکنع

مرتبم قسم میخوره که برا من نیست این چیزا

بهت خیانت میکنه؟ دوست نداره؟ بنظرم جدا شو

خانوادم قبول نمیکنه

هزار بار قهر رفتم خانواده بی غیرتم فقط بلوا به پا می کنن

نمی زاره جایی برم کهبعدش اگه باهام رابطه نداشته باشه برام مهم نیست چیکار میکنعمرتبم قسم میخوره که بر ...

تو خونه از همین نت یاد بگیر 

و آروم آروم راضیش کن برو بیرون از به قدم زدن تا خرید به چیز کوچیک شروع کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو خونه از همین نت یاد بگیر و آروم آروم راضیش کن برو بیرون از به قدم زدن تا خرید به چیز کوچیک شروع ک ...

۱۳ ساله زندگیم همینه بنظرت قبول میکنه من یکم آزادی داشته باشم

خدا به حق علی نابودشون کنه

بیا و وضعشو ببین

فقط جیگرم برا اون دختر کبابه