2777
2789
عنوان

اسکرین پیام منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 73 پست
بیچاره زنه بخاطر کی یا چی خودکشی کرد . شوهرش ظلم کرد خودشم ظلم میبینه گرفتارمیشه فلج میشه

با قرص برنج

آخرم خودشو دار زد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم انشالله خدا دلتو اروم کنه .به نظرم بورو پیش یه دعا نویس خوب هم دهنشو ببند ...

دلم به دعا گرفتن نیومد 

گفتم شاید الکی باشن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قرص برنجآخرم خودشو دار زد

😞

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دلم به دعا گرفتن نیومد گفتم شاید الکی باشن

اینا همش الکین دعانویسا  اینا اگر چیزی حالیشون بود روزگارشون این نبود

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اینا همش الکین دعانویسا اینا اگر چیزی حالیشون بود روزگارشون این نبود

دقیقا

مثلا میبینی یکیش تو ی خونه ی افتضاح زندگی میکنه

خب من مثلا با چه عقلی برم دعای رزق وروزی بگیرم خب این اگه کاره ای بود وضعش الان عالی بود خودش

سلام عزیزم حالت چطوره

راستش من یسری تجارب دارم از جهاتی شبیه شمابود

مجبور بودم خونم رو ترک کنم در هفته دو سه روز

و البته برا کاردیگه بایدمیرفتم

ولی میخوام بگم حس بدی که از اون چند سال دارم

هنوز باهامه و اذیتم میکنه

تاپیکهاتو چند وقته دیدم تو سایت

ناراحت شدم

ببین عزیزم خودکشی اصلا راه حل داستان نیست

این چیزی که داری تو زندگیت تجربش میکنی فقط بخودت و اون مسیری که از ابتدای خلقتت تاالان رفتی ربط داره

الان میفهمم بقدری افکار منفی داری حرف من بسیار بدتر برات مقاومت داره که بمن ربط داره که شوهرم اینطوره؟

ولی لطفا آروم باش

من میخوام بهت یه راه حل ریشه ای بدم

صبرکن همونجابمون و شروع کن رو خودت کار کردن

بدون که اگر شروع کنی آگاهی بدست بیاری بخودت زمان بدی اول واسه یادگیری بعد هم اجراکردن چیزاکه یادگرفتی ... کم کم اوضاع عوض میشه

من انجام دادم خیلیای دیگه انجام دادن جواب داده

باشه

ازت چیززیادی نمیخوام

فقط بپذیر که مسئولیت رخدادهای زندگیتو قبول کنی

اگر قبول کنی خودت ساختیش قبول کردن اینکه میتونی تغییرش بدی ام برات راحت تره

باور کن خودت ساختیش

تو قادری تغییرش بدی

من میتونم راهنماییت کنم.

ولی اگر بخدا اعتقاد داری

این یه روزنه نور و امیدازطرف خداست

خودکشی دعوا کردن پیام دادن اینا راه حلش نیست

خواهش میکنم  قدر خودتوبدون براتغییرزندگیت ازراه درستش اقدام کن من هستم ازم بپرس اگردوس داری که چطور و چگونه قراره این کار رو انجام بدی

مراقب خودت باش عزیزم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

سلام عزیزم حالت چطورهراستش من یسری تجارب دارم از جهاتی شبیه شمابودمجبور بودم خونم رو ترک کنم در هفته ...

خیلی احتیاج دارم یکی راهنماییم کنه لطفا هرچی می دونی بهم بگو

خیلی احتیاج دارم یکی راهنماییم کنه لطفا هرچی می دونی بهم بگو

عزیزم من هرچی بلدم رو بهت خواهم گفت نگران نباش ولی میخوام بدونم چطور راهنماییت کنم تا اثر بزاره . درخواست دوستی میدم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

فدای قلب شکستت بشم من دورت بگردم خودکشی برای کی برا یه آدم بی ارزش برای یکی که خدای نکرده زبونم لال دیگه نباشی و بچه هات بی مادر بشن و همسرت بهتر و بیشتر خوش گذرونی کنه قربونت برم بچه هات چی میشن اصلا همه چی به کنار حیف خودت نی خودکشی کنی اون دنیات چی بچه ها بی مادری ذره ذره میکشتشون 😭درکت میکنم تو چه موقعیت سختی هستی می‌دونم خیلی درد اگه میتونی جدا شو اگه نمیتونی و پشتوانه نداری ازش بکن و با بچه هات زندگی کن و همسرتو آدم حساب نکن دیگه برات مهم نباشه امیدوارم اگه همسرت عاقل میشه و سر به راه خدا درستش کنه اگه نه یه جوری خدا بزنتش که تا آخر عمر بشه سگ در خونت ترو خدا ترو قرآن به خاطر بچه هات هیچ وقت به خودکشی فکر نکن دورت بگردم نمی‌دونم چی بگم که آروم شی کاش خدا صداتو بشنوه دورت بگردم🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فدای قلب شکستت بشم من دورت بگردم خودکشی برای کی برا یه آدم بی ارزش برای یکی که خدای نکرده زبونم لال ...

چقدر خوبه که این تاپیک رو زدم

چقدر خوبه تو شرایط بدم هنوز آدمایی هستن با وجودی که حتی نمی دونن اسمم چیه برام دلسوزی می کنن و از خدا برام زندگی خوب و آرامش میخوان

از فکر خودکشی اومدم بیرون

به امید خدا طرز فکرمو تغییر میدم و زندگی خودمو بچه ها عوض میکنم

فقط برام دعا کن عزیزمهربونم❤️

چقدر خوبه که این تاپیک رو زدمچقدر خوبه تو شرایط بدم هنوز آدمایی هستن با وجودی که حتی نمی دونن اسمم چ ...

خدارو شکر دورت بگردم الهی همیشه حال دل خودتو بچه های عزیزت خوب و عالی باشه چشم اگه لایق باشم دعا میکنم که خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه و انقد شاد و خوشبخت باشی که فقط بخندی🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خدارو شکر دورت بگردم الهی همیشه حال دل خودتو بچه های عزیزت خوب و عالی باشه چشم اگه لایق باشم دعا میک ...

فدات بشم مهربون❤️🫂

به خاطر این نفهم و کثافت خودت رو بکشی؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

به خاطر این نفهم و کثافت خودت رو بکشی؟

سلام عزیزم 

تاپیک برا چند روز پیش هست

مرسی که کامنت گذاشتی

خدا روشکر چشمام باز شده وفهمیدم هیج کس ارزش نداره من براش اینیدر ناراحت بشم که به فکر خودکشی بیفتم