2777
2789
عنوان

اسکرین پیام منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 73 پست
۱۳ ساله زندگیم همینه بنظرت قبول میکنه من یکم آزادی داشته باشم

اره آروم اروم 

بهش پیله نکن وانمود کن ک‌قبول کردی حرفاش رو و اون با رفیقاش نیست برا خودت آروم آروم آزادی بگیر و ب خودت توجه کن و انکار نیستش 

تلفن من با رفیقات حرف بزن و بگو و بخند

آهنگ بزار برقص

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐الهی بگردمت میدونم چقدر سخته

همین الان اشکم میاد پاکش میکنم

دوباره سرازیر میشه

کاش خشک بشه راحت بشم😭

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اره آروم اروم بهش پیله نکن وانمود کن ک‌قبول کردی حرفاش رو و اون با رفیقاش نیست برا خودت آروم آروم آز ...

هیچ رفیقی ندارم 

تنهای تنهام

حتی خواهرامم رفیقم نیستن 

تا درد و دل کنم پرخاش میکنن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بهت حق میدم خیلی سخته عزیزم ب نظرم فرار کن برو😭😭

بچه ها رو چیکار کنم

خودکشی کنم چی میشه 

یعنی بچه هام بزرگ نمیشن؟

هیچ رفیقی ندارم تنهای تنهامحتی خواهرامم رفیقم نیستن تا درد و دل کنم پرخاش میکنن

الکی حذف بزن 

بزن سایلنت گوشی رو و الکی حرف بزن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا نمیزاره شکاک مگ؟

جرات ندارم طر کنم تو گوشی روانمو میریزه بهم

بعد خودش تا صبح سرش تو گوشیه

گوشی من بدون رمز مرتب دست بچه ها

مال اون رمز دار حتی برنامه هاشم هر کدوم ی رمز جدا دارن

الکی حذف بزن بزن سایلنت گوشی رو و الکی حرف بزن

ن بابا گوشیمو میشکونه

با گوشی بازی میکنم خودشم میدونه هر دقیقه گیر میده بهم

میره بیرون یواشکی میاد ببینه من سرم تو گوشیه

شوهر منم یه زمانی همین بود. آدمش کردم تا حد زیادی. کدوم شهری عزیزم؟

ی شهر کوچیک

چطور آدمش کردی؟

هیچ رفیقی ندارم تنهای تنهامحتی خواهرامم رفیقم نیستن تا درد و دل کنم پرخاش میکنن

وایییییی تو دقیقا خود خود منی منم هیچ کسو ندارم تا میام با مامانم حرف بزنم همیشه میگ من ک میدونم تقصیر توعه همیشه میندازه گردن من حتی جلو شوهرم هم همینطور باورت میشه شوهرم رفتارش ی جوریه ک میدونه من هیچ راهی برا جدا شدن ندارم میگه میدونم نمیخانت خانوادت باورت میشه اسی ؟ ن پول بهم میده ن هیچی من انقددرررررر خانواده سختی دارم ک اصلا راضی ب جدایی نمیشن اگر هم بشن حتی نمیزارن پامو بزارم بیرون از خونه فقط در حد ی غذا بدن ک نمیرم بقران اسی اگ دروغ بگم من خانوادم انقدررر بدن ک همیشه بهشون میگم من اگ شوهرم جلو چشام خیانت کنه هیچ وقت برنمیگردم ب مجردی ک خونه شما داشتم