2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم پوست من جوش هورمونی زیاده زده جاش مونده خسته شدم چقدر ما دخترا بدبختیم الانم تو یکماه دوب ...

دیدی عکسمو 

بری پیشش میگه باید اول جوشات درمان بشه بعد دکتر بدرد نخور بری که تخصص درماتولوژی نداشته باشه میگه بیا پاکسازی کنم جوشاتو بدتر میشه داغون میشه من همینجوری شد ایشون رو نمیشناختم رفتم یه دکتر نگفت باید دارو بخوری گفت بیا پاکسازی لیزر های بدرد نخور بدتر شد رفتم پیش ایشون گفتن اول باید حدود یکسال دارو بخوری کلا جوش دیگه نزنی بعد لیزر یکسال رواکوتان خوردم زیر نظرش بهد شروع کرد به لیزر ۱۵ سال پیش 

خدایا پناهم باش
مرسی عزیزم دعا کن پوستم خوب بشه شدیددددد جوش زدم جوشا بره

میره بری پیشش برام دعا میکنی بخدا عالیه من همیشه میگم خیر ببینه دانشجوهاش از خودش بزرگتر بودن تو بیمارستان رازی خودش نخبه بوده یه کلینینک هم کانادا زده 

خدایا پناهم باش
دیدی عکسمو بری پیشش میگه باید اول جوشات درمان بشه بعد دکتر بدرد نخور بری که تخصص درماتولوژی نداشته ب ...

آره عزیزم دیدم خیلی خوب شدی 

من راکوتان نمیخام مصرف کنم یکم مصرف کردم تاثیری نداشتش

جوشام کم شده روزی ۲ ۳ تا میزنه چرکی نیست قرمزه و متورم مشکل کبدی ندارم هورمونی هستش 

پوستت خیلی خوبه عزیزم دعا کن به منم جواب بده من عید عقدمه😭😭

جواب میده اینقدر چاله چوله داشتم ایشون به خواست خدا درمان کرد تازه اگه تا اخرش میرفتم از این بهترم میشد خیلی بفکر بیماراشه حتی تاتو ابروم اینقدر بد رنگ شده بود گفت از ابرو۶ات راضی هستی گفتم نه ولی چکار کنم گفت بیا پاک کن با لیزر باورم نمیشد تو سه جلسه تاتو ابروهامو پاک کرد 

حالا میخام ان شاءالله برم پیشش ابرو بکارم 

خدایا پناهم باش