2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15738 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من فکر کردم دختره...دنیا داره به کجا نیره...واقعا دردناکه ولی اگه دختر بود هضمش راحت تر بود...یه ...

خواهر این چ حرف بدیه زدی اگه دختر بود هصمش راحت تر بود

طرف بیماره که تجاوز کرده دختر پسر نداره 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

امشب فیلم استخوان های دوست داشتنی رو دیدم،اونم راجب تجاوز بود و بعد به قتل رسیده بود

پیشنهاد میکنم حتما ببینید،خصوصا مادرا تا بچه هاتون رو راحت نزارین برن فلان جا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یعنی اینجوری کردن هیچ تاوانی هم نمیخوان پس بدن آره؟ باید به تک تکشون تجاوز بشه بعدم از ۵ طبقه بندازن ...

فعلا که پلیس همه دست به یکی کردن که داستانشو بپوشونن طرفدارای چینیش کر دارن دق میکنن. دست به دامن خارجیا شدن که فیلما پخش شه اینا یه کاری کنن.

چین نمیذاره خبری ازش پخش بشه

ولمون کن 

وای من فکر کردم دختره...دنیا داره به کجا نیره...واقعا دردناکه ولی اگه دختر بود هضمش راحت تر بود...یه ...

چرا؟چون عادی شده واستون اینجوری میگین!!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من سوالم اینه وقتی کسی رو نگرفتن از کجا میدونن چیکار کردن؟؟؟

منم داشتم به همین فکر میکردم

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
شایعه نباشه گاهی تو اینستا و.... بعضیا برای ویو گرفتن یه سری شایعه میسازن و یه سری اتفاقات تلخ از خو ...

من خبر مرگشو تو سایت ها دیده بودم نوشته بودن خودکشی بخاطر وضع کاریش و اینا

اینو دیدم شوک شدم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

صفحه سوم تاپیکام باید باشه

این ماریا همون ماریا معروفه؟همون که پوررن استار بوده و بعد ازدواج میکنه با یه عرب خیلی پولدار؟

شایعه نباشه گاهی تو اینستا و.... بعضیا برای ویو گرفتن یه سری شایعه میسازن و یه سری اتفاقات تلخ از خو ...

نه شایعه نیس. دولت چین که الکی گفته خودکشیه. با اینکه فیلمشم هست که دونفر دارن میندازنش پایین 

ولمون کن 

دختره کیه؟؟

یه دختر ۲۱ ساله جنگ زده اوکراینی تو امریکا داخل مترو بوده که مرد گنده بیشرف سیاه پوست سابقه دار بی دلیل از صندلی بلند میشه اینو با چاقو میکشه 

لحظه اخر دختره سرش گذلشت رو زانوش گریه کرد و تموم کرد 

هیچکس کمکش نکرد همه بی تفاوت 

قلبم دارع میسوزه برای اون گریه اخرش

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

نه شایعه نیس. دولت چین که الکی گفته خودکشیه. با اینکه فیلمشم هست که دونفر دارن میندازنش پایین

خو حالا چجور فهمیدن یه پیرمرد و کله گنده پین اینجوری کرده؟