2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15671 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ک صدای داد و گریه ش هم بود؟

آره.  ۱۵ روز زندونیش کردن گروهی بهش تجاوز کردن مواد.. بهش تزریق کردن دوستشو یه زن همکارش بهش خیانت کردن... اینم از اون پیرمرده مدرک داشته تو فلش. قاتلم فهمیده هر کاری کردن این مدرکو بهشون نداده  قورتش داد. از پنج طبقه میندازنش پایین زنده میمونه .. میبردنش مطمبخصوصی فلشو در میارن دوباره میارنش خونش از ۵ طبقه میندازنش.   پلیس..الکی گفتن خودکشی کرده تو چین هر خبری ازشو پاک میکنن. کلا با کله گنده طرفن. دقیقا مثل فیلما

ولمون کن 

شایعه نباشه 

گاهی تو اینستا و.... بعضیا برای ویو گرفتن یه سری شایعه میسازن و یه سری اتفاقات تلخ از خودشون درمیارن اضافه میکنن به زندگی و مرگ افراد مشهور 

اگه راست باشه هم دولت چین قاتلانو مجازات میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وای من فکر کردم دختره...دنیا داره به کجا نیره...واقعا دردناکه ولی اگه دختر بود هضمش راحت تر بود...یه پیرمرد چشمش دنبال پسر جوون باشه...تف تو این دنیا...چقدر وحشتناک...والا مردا نباید آرایش کنن اینقدر همون ریشدار باشن...

☃️

من سوالم اینه وقتی کسی رو نگرفتن از کجا میدونن چیکار کردن؟؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ