2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15797 بازدید | 159 پست
این ماریا همون ماریا معروفه؟همون که پوررن استار بوده و بعد ازدواج میکنه با یه عرب خیلی پولدار؟

ازدواج نمیکنه گلم ک 

برید صفحه سوم تاپیکام ماجراش و گذاشتم 

یارو ب چوخ رفته ازدواج چیه 😂

فعلا که پلیس همه دست به یکی کردن که داستانشو بپوشونن طرفدارای چینیش کر دارن دق میکنن. دست به دامن خا ...

😐 چقدر ظلم تو این دنیا هست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر ۲۱ ساله جنگ زده اوکراینی تو امریکا داخل مترو بوده که مرد گنده بیشرف سیاه پوست سابقه دار بی د ...

امریکایی و المانیا خیلی بی احساسن،المانیا بیشتر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من سوالم اینه وقتی کسی رو نگرفتن از کجا میدونن چیکار کردن؟؟؟

کلی مدرک ازش هست.   پیره مرده کله گنده ی چینه معلومه قدرت داره همه چیو میپوشونه..

مثل فیلماشون.

فیلم پنت هاووس کره ایو دیدی؟ دقیقا یاد اون میوفتم تو اون فیلم دختره رو کشتن... همینجور پوشوندن

ولمون کن 

خواهر این چ حرف بدیه زدی اگه دختر بود هصمش راحت تر بودطرف بیماره که تجاوز کرده دختر پسر نداره

نه منظورم اینه انتظار نداشتم کسی که مورد تجاوز قرار گرفته پسر باشه ...وقتی فهمیدم پسره شوک شدم 

☃️

نه شایعه نیس. دولت چین که الکی گفته خودکشیه. با اینکه فیلمشم هست که دونفر دارن میندازنش پایین

چرا دولت چین باید همچین دروغی بگه؟ اونم الان که دولت چین روی سینما داره سرمایه گذاری میکنه برای رسیدن به قدرت نرم و قدرت فرهنگی؟ 

اگه فیلمه راست باشه و خبر خودکشیش دروغی باشه که به رسانه ها گفتن حتما دولت چین قاتلانشو مجازات میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به پسره تجاوز میکنن؟😐💔 فکر کردم دختره

چه،عنی بود پیرمرده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه دختر ۲۱ ساله جنگ زده اوکراینی تو امریکا داخل مترو بوده که مرد گنده بیشرف سیاه پوست سابقه دار بی د ...

تو اتوبوس همه سیا پوست بودن هی این دختره سفید پوست بوده. اون نکبتم میزنه به این

ولمون کن