2777
2789
عنوان

تا حالا مورد کم کردن سن داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 16877 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرواز جون سلام خوبی؟ مشکل عشقت حل شد؟ الان حالش خوبه؟ 

سلام عزیزم ممنون مشهد بودم کلی برا شفاش دعا کردم و اشک ریختم براش تسبیح فیروزه شفا گرفتم به همه جای حرم مالیدم قراره دکتربره دلم میگه شفا گرفته.

ممنون که به فکرم بودی عشقم😍😍😘😚😙😗

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
بله یکی دوستان خواهرم این کار را کرد ولی چند سال بعد دستش رو شد..دادگاهیش کردن خیلی زجر کشید

چه بد، از ثبت احوال اینکارو کرده؟برا چه کاری؟بعد حکمش رو چی دادن؟

سلام عزیزم ممنون مشهد بودم کلی برا شفاش دعا کردم و اشک ریختم براش تسبیح فیروزه شفا گرفتم به همه جای ...

الهی که خوب شده باشه عزیزم 😘😘😘😘

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بله....شناسنامه را مخدوش کرده بود و یکی دیگه المثنی گرفته بود..یادم نیست ولی فکر کنم جریمه نقدی و حب ...

آره منم شنیدم مخدوش کردن شناسنامه خیلی مسیله سازه

البته کار غیرقانونی بدون پشتوانه و آشنا تو ایران همش دردسره

کسی نبود جدیدا اینکارو کرده باشه دوستان؟دو سه سال پیش مثلا

همین چندماه پیش انجام دلد یکی از اشناها.یه درخواست الکی داد که شناسنامشوبزرگ گرفتن.گفت مثلاقبل از خودش یه بچه بوده برای اون شناسنامه گرفتن بچه فوت شده و شناسنامه رو برای اون نگه داشتن.دادگاه شاهدخواست چندنفروبرد.استشهادمحلی هم خواستن که دادفامیلاپر کردن

دردم از یار است و درمان نیز هم
آره منم شنیدم مخدوش کردن شناسنامه خیلی مسیله سازه البته کار غیرقانونی بدون پشتوانه و آشنا تو ایران ...

البته خیلی کاراش طول کشید ولی موفق شدفکرکنم2سال کم کرد یا2سالونیم

دردم از یار است و درمان نیز هم
همین چندماه پیش انجام دلد یکی از اشناها.یه درخواست الکی داد که شناسنامشوبزرگ گرفتن.گفت مثلاقبل از خو ...

پس شدنیه

شما نمیدونی چقدر زمان برد دوستم؟

وکیل و اینا گرفت؟ آشنا هم داشت؟