الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس شدنیه شما نمیدونی چقدر زمان برد دوستم؟ وکیل و اینا گرفت؟ آشنا هم داشت؟
وکیل نگرفت .حدود4یا5ماه طول کشید.درخواستشم یه بار رد شد ولی باز فرستاد.مناطق ما این مسئله دوراز انتظار نیست معمولا این اتفاق که شناسنامه بمونه برای بچه دیگه بوده یا بخاطر سربازی نرفتن بچه رو کوچیک میگرفتن.شاید برای همین قبول کردن
ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی وقت گذاشتی شرمنده زیاد پرسیدم برا چه کاری سنش رو کم کرد؟ و مدارک مربوط ...
خواهش دوستم.برای استخدامی.وقتی کارتون قانونی باشه و دادگاه قبول کرده فکرکنم بقیه مدارکو درست میکنن.ولی طول میکشه.فعلا فکرکنم تغییرشون نداده .تازه پسرهم هست و کارت پایان خدمتواینام بایدتعییر کنه
ممنون عزیزم نمیدونید متولد چند بود یا برا چه دهه ای بود آشناتون؟
عزیزم منم میخوام این کار رو انجام بدم ۳سال یا ۴سال واقعا ۲سال کوچکترم ولی میخوام ۴سال کم کنم ای دی تلگرام یا اینستا داری ببینم میشه راهی پیدا کرد مشترکا laua_r این تلگرام منه