2777
2789

شوهرم خیلی دوس داره ضعف خانواده اش رو پوشش بده 

من یک آزمون مهم قبول شدم که خب برای اینا ممکنه سنگین بود 

شوهرم جلوی مادرش گفت خانمم هم آزمون.... قبول شده 

منم خندیدم و با خوشحالی گفتم بله قبول شدم 

اون گفت آره گفته بودی و اصلا نه تبریک گفت و خیلی عادی فقط گفت چندبار میگی اخه 

بعد من که اومدم از در بیرون شوهرم منو بوسید گفت مامانم اگه اینجور گفت آخه از عکس العملهای من میترسه یک وقت بد برخورد کنم‌و اینا 

گفتم ول کن خودمونو  عشقه 

امروز بعد دوهفته بهش گفتم خانواده ات منو نمی‌خوان چه اصراری داری به هر قیمتی منو ببری اونجا بچسبونی مارو بهم 

مامانت اون روز تبریک نگفت و خوشحال نشد بلکه خیلی از موفقیتم ناراحته 

حس کردم شوهرم ناراحت شد 

بعد هی دنبال من اومد و بغلم کرد 

به نظرتون اینا بهونه میشه رابطمون باهاشون قطع شه؟ خودش هم نره یا کم بره و بیاد 

چی بگم....

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدا نکنش از خانواده ش و اینکه خیلی مورد خاصی نبود همه قرار نیست مثل هم فکر کنند و عکس العمل نشون بدن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کم برو 

رسمی باش

ولی قطع نکن 

همین شوهرت رو هم در نبود شما میکشن سمت خودشون

همیشه کنار شوهرت باش

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

زباد دنبال ابن نباش که کی بهت تبریک گفت یا نگفت  تو برای دل خودن ازمون دادی خیلی چیزا برای بعضیا مهم نیست نه که از رویرحسودی باشه براشونومهم‌نیست .زیادم نگو ابنوکارو کردم اون کارو کردم خودتون کاراتونو پیش ببرید له کسی هم‌نگید 

والا زن داداش من ابرو ور میداشت ما نمیگفتیم‌مبارکه میرفتوخونه با داداسم‌دعوا که‌خواهرات نگفتن مبارکه  اصلادبه یه چیزایی گیر میدادابرو برداشتی دنیال تبریک منی که بگم‌خوبرشده یادبد شده .یا یه لباس میخرید صددبار باید میگفتیم مبارکهدخوشگله به به تا له دل خانم بشینه  ولیرخودش یه چیز جدید بببنه سریع روشو میکنه اونور مثلا من ندیدم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
زباد دنبال ابن نباش که کی بهت تبریک گفت یا نگفت تو برای دل خودن ازمون دادی خیلی چیزا برای بعضیا مهم ...

من مادرشوهرم وقتی من فرش جدید خریدم تبریک نگفت ولی من همیشه پیشقدم هستم برای تبریک 

مگه من فرش خریدم که ایشون بیان به به و چه چه کنن اینجوری آدم همش باید دنبال تایید بقیه باشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

عزیزم همونجور که شما نمی تونی با خانواده خودت قطع ارتباط کنی، شوهرتم میدونه حق با شماست ولی دلش نمیخواد رابطه قطع باشه، شما همین که خودت میدونی موفق شدی برات کافی باشه و خوشحال باش، گور بابای اونی که خوشحال نشد

زباد دنبال ابن نباش که کی بهت تبریک گفت یا نگفت تو برای دل خودن ازمون دادی خیلی چیزا برای بعضیا مهم ...

وا، بسم الله😂

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

حالا اینجا هم کسی بهت تبریک نگه یعنی ناراحته .خب طبیعی هست ذوقی که تو داری رو اونا ندارن .حالا اگه خانواده ی شوهر تو یک کاری موفق بشن وتو به هر دلیلی بهشون تبریک نگی .یعنی منظور داری .یا سخت شده برات که اونا موفق شدن .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم