2777
2789
عنوان

شده اتفاقی برات بیوفته عجیب باشه و کسی باور نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 66 پست

من تازگیا خواب میبینم یا یه صحنه ای یه لحظه از جلو چشام رد میشه و همون اتفاق میفته. یکی دوبار تعریف کردم بقیه واکنشای جالبی نداشتن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بامزس

برا من عجیبه

چرا مسیر پنج دقیقه ای رو اونجوری رسیدم

وقتی رسیدم مدرسه دیدم حیاط خالیه فکر کردم برنامه دارن تو نمازخونن

ولی حتی ب امتحان هم نرسیدم

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
من تازگیا خواب میبینم یا یه صحنه ای یه لحظه از جلو چشام رد میشه و همون اتفاق میفته. یکی دوبار تعریف ...

منم خیلی این اتفاق تو خوابم میوفتههه

برا من عجیبهچرا مسیر پنج دقیقه ای رو اونجوری رسیدموقتی رسیدم مدرسه دیدم حیاط خالیه فکر کردم برنامه د ...

من آدمای عجیب رو دیدم  حرفتو باور میکنم چون منم مثل تو اتفاق افتاده برام با این تفاوت ک من شاهد داشتم موقع دیدنش

من آدمای عجیب رو دیدم حرفتو باور میکنم چون منم مثل تو اتفاق افتاده برام با این تفاوت ک من شاهد داشت ...

یعنی چی شاهد داشتی؟

من اون صبح عمم بود موقع صبحونه خوردیم

ولی اون باور نمیکنه که من دیر رسیدم

مامانم هم نعقده ساعت ها خراب بودن

منم خیلی این اتفاق تو خوابم میوفتههه

خیلی وقتا تو بیداری مثلا چشمم رو میبندم کاملا بیدارما. ولی یه لحظه یه صحنه میاد پشت پلکم و محو میشه شاید ۱ ثانیه

مثلا چند وقت پیش میخواستیم بریم سفر، شب قبل که داشتم چمدون رو میبستم یه لحظه گفتم وای خسته شدم چشامو بستم و صحنه تصادف دیدم. تو جاده همون اتفاق اقتاد و همون صحنه به واقعیت تبدیل شد

بازم هست خیلیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

احتمالا یکی مث خودم پیدا کردم

جدی میگی 

من همیشه خواب میبینم یه نفر میخواد چیزی بهم بگ یا جایی منو می‌بره یا اذیتم می‌کنه بخوام بگم خیلی باز میشه ولی خب حتی تو دنیای بیرون از خوابمم میبینمش😐

خیلی وقتا تو بیداری مثلا چشمم رو میبندم کاملا بیدارما. ولی یه لحظه یه صحنه میاد پشت پلکم و محو میشه ...

یا خدا 

همیشه صدقه بزار🥲