2777
2789
عنوان

پسرعموم برام ریکوئست فرستاده

423 بازدید | 18 پست

۱۹ سالشه من ۱۷ بعد دیگه الان اینستا از فالوورای عمم اینا براش بده یا چی بهم درخواست داده حالا من میگم قبول کنم اخه؟بعدا شر نشه تو فامیل اصلا چرا درخواست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکن ، کلا فامیل بدرد نمیخوره 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

فامیلتون رو این چیزا حساسن؟

وگرنه تقریبا عادیه فامیل همو فالو داشته باشن

یادش بخیر به منم قبلا شوهر دخترخالم ریکوئست داده بود چقدر بزرگش کرده بودم واسه خودم که چرا ریکوئست داده و فلان🤦‍♀️

ولی الان به نظرم عادیه چندنفر دیگه از فامیل رو هم فالو داشت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من پسر داییم فالوم کرد از لیست فالور ها برداشتمش چون با کل فامیل قطع ارتباط کردم

بهتر 

فامیل کلا بدرد نمیخوره 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نه آشنا راه نده پیجت

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

وا فامیل هستین چرا قبول نکنی

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

برین به این بچه گوزوها بابا

فقط دنبال مرد درست حسابی و مرد واقعی باشید

این گوزو موزو ها رو راه ندین به زندگیتون

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵