2777
2789
عنوان

دلم میخواد داداشمو بزنمش تا حدمرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 38 پست
محبت البته نه از نوع افراطیبچه ده ساله هنوز خوب و بد رو تشخیص نمیده باید با محبت و مدارا یادش داداین ...

محبت میکنن بهش البته از نوع کلامی نه ها ولی تو عمل اره  ،به نظرخودم محبت از نوع  افراطی بهش میکنن

کلا هم پدرم هم مادرم همینطورهستن ،ندیدن محبت  که محبت کلامی کنن 

ولی خدایی تو رفاه کامل 

موتور میخواست براش خریدن 

گوشی خرید براش 

اینترنت ماه به ماه

برجی ۶ میلیون میزنه حسابش بابام  

مامانم میگه بزرگ که شد ماشینم براش بگیریم 

جاخونه هم بدیم خونه بسازه 

و...

حالا ما که بچه اولیم این چیزا رو نداشتیم ولی زبون دراز هم نبودیم 

خدایی یه لب‌تاپ می‌خواستیم بعد نوزده سال برام نخرید 

خودم ذره ذره جمع کردم رفتم خریدم 

بیشتر طلاهایی که خریدم همش از پول خودم بوده 

ولی اون جمع نمیخواد بکنه فقط اراده کنه ،همه چیو درخدمتش میزارن مامان وبابام 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

مادرت چند شکم زاییده؟؟؟ چند تا دختر داره چند تا پسر داره؟؟؟؟

اول درمورد مادرم درست صحبت کن 

زاییدن کلمه‌ی درستی نیست 

یه دختر ویه پسر داره

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووف ایتا داری کانال رفتار با نوجوان بفرستم ؟

اره 

محبت میکنن بهش البته از نوع کلامی نه ها ولی تو عمل اره ،به نظرخودم محبت از نوع افراطی بهش میکننکلا ...

آخ آخ

درسته همه چی گرونه اما دیگه یه بچه ماهی ۶ تومن نیاز نداره

اتفاقا درستش اینه که به دختر خونه یواشکی هم که شده پول اضافی بدن تا سمت دوست پسر و اینجور چیزا نره اما پسر رو باید کمی در تنگنا گذاشت که کاری بار بیاد پسری که بدونه آینده اش تامینه، هم مغرور میشه هم روز به روز پرتوقع تر هم هیچ تلاشی برای آینده اش نمیکنه و هیچ هنری یاد نمیگیره

با پدر و مادرت مفصل صحبت کن بگو این کارا اصلا مصلحتش نیست

بگو هر کاری میخواید براش بکنید مشروط بر این باشه که خودش هم درس بخونه و هم یه فن و حرفه ای در نظر بگیره برای اینده اش

دودش نهایت تو چشم خودشون میره تو که ازدواج می کنی و میری

اره

کاملا تخصصی بهت یاد میدم چطوری با 

تربیت سالم، آینده بچه‌هات رو بسازی🤩

✍️کارشناس‌ارشد روانشناسی تربیتی

✍️درمان‌گر تخصصی کودک‌ و‌ نوجوان 

ثبت نام دوره ها و رزرو وقت مشاوره

@zahraroodbarii

قم.خیابان شهید صدوقی

بین کوچه ۳۴ و ۳۶

کلینیک تخـصـصـی سُـعـاد

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من بورقانی‌ام،

رفیقِ راه خانواده‌ها

برای رابطه‌ای عاشقانه‌تر،

فرزندانی بهتر،

و دلی آرام‌تر...

با من همراه شو 🌱

❌هم خودم و هم کانالم وابسته به هیچ نهاد و ارگانی نیست و کاملا شخصی هست ❌

ارتباط بامن

@Ali_borghani

eitaa.com/refigh_rah

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم همینجوری تا وقتی پدر خانواده از بچه حمایت میکنه وضعیت همینه

مادر پدرم جدا شدن و یک داداش ۶ ساله دارم که از بابام و زن بابامه

الان ۷ ساله کنار هم زندگی میکنیم

به جرعت میگم اصلااااا نمیتونم‌تحمل کنم زبووون دراااز پررووو

۱۸ سالمه ماهی ۸۰۰ تومن باورت میشه؟۸۰۰ تومن بهم‌پول‌میدن

ولی وقتی میدن داداشم انقدررر جیغ میزنه گریه میکنه تا مجبور میشن ۲۰۰ بزارن ۱تومن بدن به اون.من‌توی‌این‌۱۸ سال یه لباس درست حسابی‌حتی نخریدم‌چه‌برسه وسایل دیجیتال و میلیونی

ولی واسه داداشم بابام‌تولدش گوشی براش خرید ۷۰ میلیون سامسونگ a51

زمین فوتبالشو میره پیش دبستانی ماهی ۱۸ تومن داره میده

بعد به من که میرسه پول نداره با من عین یه مرد رفتار‌میکنه جون بکنم پول دربیارم 

ولی داداشم به‌پرنسس تو خونه که باید ازش تا آخر عمر‌حمایت بشه مالی عاطفی

دارم دق میکنم بخدااا 

دخترای مردم باباهاشون پسرو میندازه بیرون‌میگه برو کار‌کن

واسه ما برعکسه

منم همینجوری تا وقتی پدر خانواده از بچه حمایت میکنه وضعیت همینهمادر پدرم جدا شدن و یک داداش ۶ ساله د ...

حالا مال من ناپدریم نیست 

از گوشت وپوست خون خودشم ولی بازم اینطوره 

چاره ای نیست باید بسازیم