2777
2789
عنوان

دلم میخواد داداشمو بزنمش تا حدمرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 38 پست

مقصر پدر و مادرتون هستند 

خیلی بهش رو دادند و در برابر رفتارش واکنش مناسب نشون ندادند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه وقتی زبونش دراز میشه که بهش بها بدیحتما یا مادرت یا بابات یکی حمایتش میکنه

بابام خیلی حمایتش میکنه ، برجی ۶ میلیون میزنه به حسابش، به حساب من چیزی نمیزنه 

به خاطره تبعضیه نمیتونم اعتراض هم کنم چون چیزی بگم بابام میگه اختیار مالمو دارم هرچی دلم بخواد میدم به اون ،دلمم نخواد به تو نمیدم ، به تو ربطی نداره  

مامانم هم خیلی پسر دوسته ،بچه آخرم هست دیگه هیچ 

جالبه هروقت دعواش میکنم میزنه زیر گریه 

مامانم میاد باهام دعوا میکنه میگه نگاه چرا باعث بغضش شدی 😶

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

بابام خیلی حمایتش میکنه ، برجی ۶ میلیون میزنه به حسابش، به حساب من چیزی نمیزنه به خاطره تبعضیه نمیتو ...

وا ده سالشه بعد ۶ میل میده بهش😐💔

خب همینه دیگ زبونش دراز شده

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

پسر منم یازده سالشه همینجوریه ذاتا حاضر جوابه البته منو پدرش مدام تذکر میدیم متولد چه ماهی داداشت

تیر ماه 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

وا ده سالشه بعد ۶ میل میده بهش😐💔خب همینه دیگ زبونش دراز شده

براش اینترنت میخرن ماه به ماه 

خدا سر شاهده 

فقط همش داره فیلم سینمایی میبینه  و نت حروم میکنه 

اونوقت ما همسن این بودیم شارژ برامون با التماس و  بدبختی می‌خریدند 

پدرو مادرمون هم یکیه 

ولی برای اون خیلی ارزش گذاشتن 

براش اینترنت میخرن ماه به ماه خدا سر شاهده فقط همش داره فیلم سینمایی میبینه و نت حروم میکنه اونوقت ...

وقتی بزرگ تر بشه

اینقد غیرقابل کنترل و لوس میشه ک بابات روزی صد بار به خاطر الان و این بهادادنا ..پشیمون میشه

ب چشم خودم دیدم این موردو

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بگو برو بچه بزار باد بیاد ..مادرت چیزی نمیگه

بعضی وقت ها اره 

اون موقعی که با خالم بد صحبت کرد ، مامانم جلوش تذکر داد 

ولی آدم نمیشه 

با چی درست میشه به نظرت ؟؟؟

محبت البته نه از نوع افراطی

بچه ده ساله هنوز خوب و بد رو تشخیص نمیده باید با محبت و مدارا یادش داد

این همه نسل به نسل بچه ها رو با کتک بزرگ کردن اگه جواب میداد الان ما بهترین ملت دنیا بودیم

اتفاقا تو سنیه که خیلی براش مهمه بچه خوبی باشه و اگه بهش بگن یه بچه خوب ال می کنه و بل می کنه سراپا گوش میشه تا خوب بشه

البته تربیت بچه بیشتر به پدر و مادرش مربوطه نه خواهر و برادراش

بعضی وقت ها اره اون موقعی که با خالم بد صحبت کرد ، مامانم جلوش تذکر داد ولی آدم نمیشه

هووف ایتا داری کانال رفتار با نوجوان بفرستم ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏