2777
2789
عنوان

ماماناچه خبرکتاب های بچه هاروجلدکردین😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست
اره بخداهفته ی پیش کتاباشوگرفتیم توراه ازخوشحالی وذوق قرمیدادم😂😂😂

این پستت رو نگه دار آذر ماه بیا با گریه بخون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ما فنرزنی انجام میدیم بستکی به سلیقه بچه داره انقدر دلم میسوزه برا پدر مادرایی که معلومه تو خرجشون موندن و میان با ذوق میگن فنر بزنین مثلا میگن دختره هر رنگی که خودتون میدونید خوبه بزنین دلم یه جوری میشه کاش بچه ها بفهمن هزینه ده جلد کتاب سیمی گاها حقوق یک روزه یک پدره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣سرپیش دبستانیش تجربه کردم

اول یه چیز دیگه

ترکیب ها رو کار میکنی بهش میگی بنویس با میگه با چی بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ما فنرزنی انجام میدیم بستکی به سلیقه بچه داره انقدر دلم میسوزه برا پدر مادرایی که معلومه تو خرجشون م ...

دقیقا😢😢😢مااون زمان این همه طرح ورنگ نبودهرجی میگفتن میگفتیم چشم

اول یه چیز دیگهترکیب ها رو کار میکنی بهش میگی بنویس با میگه با چی بود

بخدا 😂😂 هر روز گریه باید بکنم تا بنویسه یه کمر بند و ملاقه ایی دمپایی یچی کنارت باشه هر وقت ننوشت بزنیش😂😂