2777
2789
عنوان

ماماناچه خبرکتاب های بچه هاروجلدکردین😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شنیدم سیمی هم یکم بهش فشار بیاد پاره میشه مخصوصاکه کلاس اوله هنوز نمیتونه خوب مراقبت کنه

اره دختر من با سیمی اذیت شد پیارسال همه اش کنده شد و برای کتاب نگه می‌داشت ،پارسال شیمی نکردم خیلی‌ خوب موند

امسال هم سیمی نمیکنم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعیت بلدنیست خوب پاک کردنوگفتم پاره اش میکنه پارسال تلفات داشتیم

عه اخه نمیشه که 

این دوتا رو میخواد بنویسه داخلش سخت میشه براش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقاالان بلدنیست درست پاک کردنو

من چند سال کتاب بچه هام سیمی میکنم عالی

پارسال دوقلو کلاس اول داشتم کتاب هاش تمیز و نو هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کلاس اولیه

نه اصلا سیمی نکن 

مصیبته 

من کردم چون بچه هستند بلد نیستند ورق بزنن و یکم پاره بشه تا کل صفحه کنده میشه  نصف کتاب جدا شد و اذیت شد و بدتر شلخته شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه اصلا شیمی نکن مصیبته من کردم چون بچه هستند بلد نیستند ورق بزنن و یکم پاره بشه تا کل صفحه کنده میش ...

ممنون خوب شدپرسیدم منم گفتم هنوزبلدنیست ورق زدن وپاک کردنوحتماپاره اش میکنه

من فعلا رو مداد و وسایل هاش اسمش رو نوشتم 

جامدادی نگرفتم پارسالی ها رو شستم اونا رو ببره امسال 

کیف هم مادر همسرم خیاط هست برای یه کیف عالی دوخت 

چه خوب 😍😍😍

مرسی عزیزم ❤️