2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 97 پست
حرفاتون رو قبول دارم نه مادر شوهر مثل مادر نه عروس مثل دختر اینا فقط تعارف

من واقعا مثل مادرم میدونستمش و میخواستم مثل دخترش باشم ولی قدر ندونست همش دلم رو شکوند حتی ذره ای اندازه سر سوزن بهم محبت نکرد خیلی پشیمونم از اول مامان صداش کردم کاشکی زن عمو صداش میزدم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا اینطوری یهویی یکیو دعوت میکنه

خوب دیگه مشکل خودش هست که کارهاش یهویی هست! 

بزار ببینه که وقتی کار یهویی انجام می ده ممکنه دست تنها بمونه!    بعد اصلا نگرانش نباش تو چند ماه هست که آمدی تو این خانواده.  هر کاری قبل تو می کردن الانم همون کار بکنند! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ولی این وسط به یه موضوعی دقت نکردیچقدر شوهرت بی ادب هست که با مادرش در حضور شما اینطوری صحبت کرده؟!! ...

چرا نمیگی مادر شوهر بی ادب ک تا پسر عقد می‌کنه سریع میگه لاغر شدی شکسته شدی و....

منم قرار بود بعد عروسی یکجا زندگی کنیم ولی الان خیلی دلسردم حوصله ندارم باهاشون یجا باشم شاید چند سا ...

عزیزم تجربه ی من اصلا اصلا قبول نکن باشون زندگی کنی ازاول بگوخونه جدامیخام که دلم خونه از این قوم بعدش هیچ کاری نمیتونی بکنی اگه باسون ی خونه شدی 😩

دلیل زندگیم پسرانم.    💕                                                      خداروشکربهدازسالهابه آرزوم رسیدم خدایاازم نگیر🤍
آره دقیقا همین هستچون من به چشم خودم دیدم مادرشوهرم برای زایمان من کار نکرد برای سقط دخترش خودش جررر ...

خیلی سخته واقعا این فرق گذاشتنشون 

شاید دخترشون نباشیم ولی خب اومدیم تو خانوادشون دشمن ک نیستیم اینطوری میکنن و فرق میزارن انقد

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

چرا هر روز میری؟ من عقد بودم هفته ای یبار میرفتم اونم در حد به وعده غذا با چندساعت نشستم بعد برمیگشت ...

شوهرم هی نگهم داشت اونارم بد عادت کرد دیگه هیچوقت نمیخوام برم اصلا 

من واقعا مثل مادرم میدونستمش و میخواستم مثل دخترش باشم ولی قدر ندونست همش دلم رو شکوند حتی ذره ای ان ...

متاسفانه از این اشتباهات همه میکنن .منم کردم ولی تجربه ثابت کرده اینا فقط در حد حرف.عروس عروسه..دختر دختر ..مادر مادر.. مادر شوهر مادر شوهر ..هر کی جا خودش

منم قرار بود بعد عروسی یکجا زندگی کنیم ولی الان خیلی دلسردم حوصله ندارم باهاشون یجا باشم شاید چند سا ...

اگه یکجا بشید ممکنه مشکلاتت با مادرشوهرت زیاد تر بشه 

حالا من خودم وقتی مهمونی دعوت بشم اگه شرایطم اوکی باشه خودم از دو سه ساعت قبل با هماهنگی با صاحب خونه میرم خونشون کمکش میدم اگه هم نرم قطعا غذا که خوردیم در حد امکان تو ظرفا و این چیزا کمکش میدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برو ولی دیر بروبعد هم به همسرت بگو مگه خواهرت نیومده کمک فقط به من عروس میگن بیا بعد هم کارهای تو چش ...

میگه فردا دخترم میخواد بره بمون پیشش وقتی ک رفتن برو خونتون ولی حالا تا اینجاست باید بمونی پیشش

منم دوست ندارم ریختشون ببینم اصلا شب به چ بهانه ای برگردم

داداش کوچیک دارم بگم حالش خوب نیست؟

آره و دقیقا دیگه ناراحت نمیشم چون میگم عروس هستم خواهر شوهر مادر شوهر هست و....و جز همسرم کار و رفتا ...

خیلی خوبه مهم نباشه ارامش خودمون مهم تره

خیلی سخته واقعا این فرق گذاشتنشون شاید دخترشون نباشیم ولی خب اومدیم تو خانوادشون دشمن ک نیستیم اینطو ...

برای همین میگم کم کار کن جلو چشم شوهرت کار کن

ناراحت نشو چون فقط عروس هستی 

مثلا از من توقع ظرف شستن داشتن منم چند بار کثیف شستم دیگه میگن تو نشور خخخ

ولی این وسط به یه موضوعی دقت نکردیچقدر شوهرت بی ادب هست که با مادرش در حضور شما اینطوری صحبت کرده؟!! ...

شوهرم بی ادب نیست اون خیلی گیر میده و رو مخه خودش بچه هاشو بد تربیت کرده ک جوابش بدن

هیچکس حوصله حرفهاشو نداره انقدر ک گیرای الکی میده