2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 97 پست
خودتون یه سر به تاپیک هاتون بزنید متوجه می شید

والا تناقضی ندیدم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بهشون برمیخوره و قهر میکنن ک چرا نمیمونی چرا نمیای اونطوری حداقل میگن به باباش برخورده

بر بخوره دو روز هم قهر کنن مهم نباشه برات

بخاطر این ک کار کنی اینجوری میگن وگرنه عاشق چشم و ابرو تو ک‌نیستن

بعد هم بگی بابا بعد عروسی هی میگن بیا بمون مهمون داریم دیگه بابا هم نمیتونی بهونه کنی

الان هر موقع خواستی برو بیا همسرت حرفی زد بگو مگه بچه هستن قهر میکنن خوب می‌خوام خونه خودمون برم حموم پیش خانوادم باشم تا از سرشون بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون یه سر به تاپیک هاتون بزنید متوجه می شید

اگ منظورت اینه راجبش بد نمیگفتم چون واقعا خودمو میزاشتم جای دخترش و سعی میکردم باهاش خوب باشم اما اون همش ازم کناره میگرفت و بد میگفت بهم و بارها گفت من ناراحتم پسرم انقدر دوستت داره و هزاران بار گفت ک دخترمو بیشتر از تو دوست دارم بچه هاشواز همه بیشتر یبارم نگفت تورو دوست دارم منم دیگ ازش سرد شدم و از چشمم افتاد

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بر بخوره دو روز هم قهر کنن مهم نباشه براتبخاطر این ک کار کنی اینجوری میگن وگرنه عاشق چشم و ابرو تو ک ...

اینم حرفیه آره دیگه تکلیفمو روشن میکنم

اگ منظورت اینه راجبش بد نمیگفتم چون واقعا خودمو میزاشتم جای دخترش و سعی میکردم باهاش خوب باشم اما او ...

این هم هست 

ببین من که شما رو نمی شناسم اما اینقدری تجربه دارم که از حرفهات به این نتیجه برسم که هم بخاطر شرایطی که خودت داری و هم بخاطر اینکه به هر دلیلی رفت و آمدت خونه مادر شوهرت زیاده همه چی رو باهم قاطی می کنی

اگر می خواهی یه عروس صاحب احترام و شان باشی قبل از همه خودت باید این رو برای خودت ایجاد کنی. با دعوت قبلی بری و نمونی. محترم ولی رسمی باش

وقتی میری و خونه هر فردی می مونی پس طبیعیه که اون آدم از شما توقع داشته باشه و نمیشه بهش ایراد گرفت. حالا شما هر چقدر هم که بخواهی مادر شوهرت رو بد نشون بدی اون زن صاحب و اختیار دار اون خونه هست. پس حرف اول اون خونه رو ایشون می زنه ( به این باید خیلی دقت کنی چون گفتی بحثی بوده که بخواهی بعد از ازدواج باهاشون زندگی کنی که امیدوارم این کار رو نکنی)

همسرت هم هر چقدر بخواهی ازش دفاع کنی حداقل در این مورد نشون داده که قدرشناس نیست. عزیزم این همه سال که فتوسنتز نکرده. علف خودرو هم که نبوده. مادری که رفته دنبال کار سخت قطعا برای خانواده ش بوده وگرنه مرض که نداشته جوونی و جونش رو پای کار سخت بذاره و فرسوده بشه. این رو برای این میگم که حواست باشه که بدونی جوونیت رو قراره پای این آدم بذاری که رفتارش در قبال زحمت مادرش اینه !!! پس بیشتر حواست رو جمع کن که خدای نکرده دو روز دیگه مغبون نباشی

یه جا گفتی دو ماه ادویه نداشتن و شما رفتی از خونه مادرت آوردی. وقتی میگم باید سیاست داشته باشی برای این هست که شما باید از همسرت می خواستی که بخره نه اینکه بره سراغ خونه مادرت. ادویه چیز مهمی نیست اما اینکه همه بهش بی توجه باشن مهمه. بخصوص همسرت. اگر در حد تهیه یه ادویه برای خونه مادرش که خودش و همسرش هم اونجا میخوان غذا بخورن خودداری می کنه پس یکم بیشتر دقت کن. 

انشالله که خوشبخت باشی و بهترین اتفاق ها برات بیفته

در همین حد بهت بگم ک ۲ ماه تو خونشون ن ادویه بود ن زرد چوبه ن فلفل سیاه ۲ ماه تماااام ب من میگفت غذا ...

تو نمیوردی از خونه مادرت .اون عادت کرد براش بردی باشما بچه هایش بهتر زودتر عروسی بگیری بری

اخه بار اولش نیست دیگ خسته شدم ازشپدرشوهر و خواهرشوهره خواهرشوهرم رو دعوت کرده خب دخترش مهمونای اونن ...

نمی‌دونم شوهرا میفتن جون آدم. 

اگه شوهرت منطقیه باهاش صحبت کن که چیکار کنی.

من شوهرم طرف اونوره

نرو بکو‌ کار داری بگو مامانت کار داره باید کمکش کنی بگو درس داری برو یه کلاس بکو‌کلاس میری یا برو سزکار خیلی کم برو سرد شو خودش بغهمه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید