2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 97 پست
محبت زیادی میشه وظیفه این دفعه برو ولی دفعات بعدی بهانه بیار نرو اگر بری واسه نامزدت چیزی درست بازم ...

آره واقعا پرو شدن

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

خودت از اول بد عادتشون کردی. تو عروس خانواده هستی خدمتکارشون که نیستی. برات هم مهم نباشه با هم دعوا ...

دقیقا همینه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتون رو قبول دارم نه مادر شوهر مثل مادر نه عروس مثل دختر اینا فقط تعارف

آره دقیقا همین هست

چون من به چشم خودم دیدم مادرشوهرم برای زایمان من کار نکرد برای سقط دخترش خودش جرررر داد از کار

بعد همش می‌گفت دختر منی

منم به همسرم گفتم به مادرت بگو دیگه به من نگه دخترم 

به نظرم نرو بگو من برای دانشگاه باید لباس یا کتاب می خریدم نمی تونم بیام. کلا مگه از قبل با تو هماه ...

نه کلا اینطوری یهویی یکیو دعوت میکنه

فقط میگم بیش از حد هیچ کاری برا هیچ کس نکن که اخرش پشیمون میشی مادر شوهر که جای خود داره تجربه کردم ...

دقیقا منم تجربه کردم

جواب پیامشم ندادم اصلا 

حالا مهمون داره کسی کمک بخواد من دریغ نمیکنم، ولی روزهای عادی خیلی دیگه باهات بی رودرواسی شدن، چرا ز ...

چون شوهرم کارش با پدرشوهرم مشترکه اصلا نمیتونم فکر دور شدن هم بکنم فکر نمیکردم اینطوری رو مخی باشن خدایا گیر افتادم

آره دقیقا همین هستچون من به چشم خودم دیدم مادرشوهرم برای زایمان من کار نکرد برای سقط دخترش خودش جررر ...

چون واقعا این اتفاق نمیوفته ببین الان شما میتونی سری ترین مسائل رو به دخترت بگی ولی به عروس نه..چون اونم می‌ره به مادرش میگه پس این نسبتا الکی

نه کلا اینطوری یهویی یکیو دعوت میکنه

برو ولی دیر برو

بعد هم به همسرت بگو مگه خواهرت نیومده کمک فقط به من عروس میگن بیا 

بعد هم کارهای تو چشم کن مثل چای و میوه آوردن بعد مهمونی بگو سر درد داری بیا خونه خودت

دقیقا. از الان شان و احترام خودت نیار پایین. هر کسی دعوت هست همون زودتر برای کمک باید بره

اره واقعا

دقیقا همینه

اصلا گول این حرف ها رو نخور که یه باره و بهت رو زده !   همین یه بار یه بارها می بینی که شدی حمال و تو سری خور اون خانواده و دیگه برات ارزشی نمی زارن! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

سخته اینجوری ارتباط گرفتن با کسی من با مادرشوهرم یک جا هستیم مهمون بخاد بیاد خودم میرم کمکش میکنم سا ...

منم قرار بود بعد عروسی یکجا زندگی کنیم ولی الان خیلی دلسردم حوصله ندارم باهاشون یجا باشم شاید چند سال دیگ عقد بمونم بعدش جداشدم نمیدونم

چون واقعا این اتفاق نمیوفته ببین الان شما میتونی سری ترین مسائل رو به دخترت بگی ولی به عروس نه..چون ...

آره 

و دقیقا دیگه ناراحت نمیشم چون میگم عروس هستم خواهر شوهر مادر شوهر هست و....و جز همسرم کار و رفتار و حرف هیچ کدوم برام مهم نیست

ولی این وسط به یه موضوعی دقت نکردی

چقدر شوهرت بی ادب هست که با مادرش در حضور شما اینطوری صحبت کرده؟!!!

بنده خدا مشخصه که خانم زحمتکشی هست

شما هم به اندازه کمک کن و زیاد خودت رو درگیر نکن. امروز هم تماس بگیر و عذرخواهی کن بگو از قبل برنامه دیگه ای داری و نمی رسی. بحث هم نکن