2777
2789

این ترشحات طبیعیه یا عفونته؟

از وقتی یادمه همین حالتیه

الان حس بدی دارم به این وضعیت

لطفا بگید این عفونته یا نه حالت طبیعیه اونجاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونته ، اونجا مخاطی هست مثل دهان مثل بینی تا مشکلی نباشه باید صورتی خوشگل باشه رنگش بدون قرمزی و سفیدی ، عفونت طولانی داری باید از لباس زیر و رابطه جنسی و رخت خواب و خشک کردن خودت بعد دستشویی رعایت کنی و دارو بخوری تا معمولی بشی

طبیعیه اولین بار رفتم تو گوگل زده بودم نوشته بود یکی از علائم حاملگی اینقد ترسیده بودم میگفتم خدایا ...

🤣🤣🤣

من بدم میاد از این حالت 

وقتی میشورم دستم یک حالتی انگار چرب میشه

خیلی بدم میاد

بنظرتون شوینده بانوان بزنم از بین میره ای حالت؟

احتمالا بله

من اینطور بودم

قرص و پماد و ژل شست و شو برام نوشتن الان الحمدالله خوبم

یه حالتی مثل پنیر و کره؟

و ترشح نداشتم

اما بوی بدی میداد

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

عفونته ، اونجا مخاطی هست مثل دهان مثل بینی تا مشکلی نباشه باید صورتی خوشگل باشه رنگش بدون قرمزی و سف ...

وااا عزیز دلم رنگ اونجا ربطی به عفونت نداره.

آسیایی ها اکثرا اونجاشون صورتی نیست

قرمز تیره یا نسکافه ایی هست.

و من کاری به رنگ اونجا ندارم حالا

فقط این ترشحاتی که مثل یک لایه جرم اونجاست 

خوشم نمیاد

احتمالا بلهمن اینطور بودمقرص و پماد و ژل شست و شو برام نوشتن الان الحمدالله خوبمیه حالتی مثل پنیر و ...

آره همین حالت

یک مقدار چربه

خیلی بدم میاد

چند وقت بعد از مصرف دارو خوب شدی عزیزم؟

وااا عزیز دلم رنگ اونجا ربطی به عفونت نداره.آسیایی ها اکثرا اونجاشون صورتی نیستقرمز تیره یا نسکافه ا ...

رنگ روش رو نگفتم داخلش رو گفتم که با معاینه ساده یا اینه پیداست