2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 97 پست
میگه فردا دخترم میخواد بره بمون پیشش وقتی ک رفتن برو خونتون ولی حالا تا اینجاست باید بمونی پیششمنم د ...

دیر برو زود هم بیا

نه بهونه بیار نه حرفی 

سوال کردن فقط بگو خونه خودمون برای استراحت راحت تر هستم

همسرت حرفی زد بگو خونه خودم راحتم نه اونجا و من نمی‌بری اسنپ بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیگی مادر شوهر بی ادب ک تا پسر عقد می‌کنه سریع میگه لاغر شدی شکسته شدی و....

اینکه واقعا لاغر و شکسته شده یا نه رو من نمی دونم و از حرف مادر شوهر هم دفاع نمی کنم. حداقلش اینه که خیلی بی سیاست هست

اما پسری که این همه سال زحمت مادرش رو اینقدر بی ادبانه جواب بده و بگه چون تو نبودی من راحت بودم رو راستش من اصلا به عنوان مرد زندگی نمی تونم ببینم

این آدم کلا قدر نشناس هست

امروز در مقابل مادر شاید دو روز دیگه در مقابل همسر

ربطی به بابات نداره خودت روشونو زیاد کردی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چرا نمیگی مادر شوهر بی ادب ک تا پسر عقد می‌کنه سریع میگه لاغر شدی شکسته شدی و....

دقیقا

بخدا انقدر گیرهای الکی میده که نگو اه

من بعد عقدم همه میگفتن چاق شدی گفتم ۲ کیلو اضافه کردم خودشو جر داد همه جا میشست میگفت عروسم از وقتی اومده اینجا بهش رسیدیم ۲ کیلو زیاد شده وزنش

انقدر حرصم داد الان چندکیلو لاغر تر شدم دیگ منو نمیگه لاغر شدی😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

یکی دوساعت مونده به شام برو. هروقت گفت بهانه بیار. دوروز دیگه هم بری خونه خودت توقع داره بری کارای اونم کنی. از همین الان محکم و قاطع برخورد کن تا یکی دوسال دیگه کاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری. شباهم خونشون اصلا نمون چون باعث میشه روتون بهم باز شه و احساس خودمونی کنن

عزیزم تجربه ی من اصلا اصلا قبول نکن باشون زندگی کنی ازاول بگوخونه جدامیخام که دلم خونه از این قوم بع ...

آخ دقیقا 

حاضرم جداشم ولی نرم اونجا

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

اینجوری شما میگین تو این ۳۰سال زندگیش  که براشون غذا می پخت ک میگی بلد نیس شوهرتم خیلی پروی اینجور گف حالا اونم گفت زنت بیا چرا بهت برخورد زودتر برن تو زندگیت که برا خودتون درست کن یا جوری میگن بلد نیس انگار تداومدی یادش دادی یا اینا با هوا زنده بودن

برای همین میگم کم کار کن جلو چشم شوهرت کار کنناراحت نشو چون فقط عروس هستی مثلا از من توقع ظرف شستن د ...

حالا من تمیز شستم همه جا میگه عروسم خیلی خوب ظرف میشوره همه ظرفارم میده ب من میگ تو بشور تمیز میشوری

دلم برا شوهرت سوخت ازدواج کردید غذا خوب خوب براش بپز فکر کنم تو این همه سال ها چیزی درست نمی‌کرده ما ...

اره بقران انقدر مظلومه کارش خیلی خیلی سخت و طاقت فرساست همیشه میگه گشنه میومدم خونه هیچی نبود

اینکه واقعا لاغر و شکسته شده یا نه رو من نمی دونم و از حرف مادر شوهر هم دفاع نمی کنم. حداقلش اینه که ...

نه اشتباه نکن مقصر فقط مادر هست چون منم بعد ازدواج لاغر شدم مادرم تو تنهایی ازم پرسید گفت به خودت برس نه جلو همسرم

مثلا مادر شوهرم مدام می‌گفت رفتی خونه شام نخوردی گرسنه موندی همسرم گفتم خانمم آشپزی بلد و تا حالا بدون غذا نموندم منم گفتم مگه آشپزی کاری داره و من ک کل هفته آشپزی میکنم آخر هفته هم بلدم

خوب مقصر مادر شوهرم دیگه