2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت از اول بد عادتشون کردی. تو عروس خانواده هستی خدمتکارشون که نیستی. برات هم مهم نباشه با هم دعوا می کنند چون قصدشون همینه که وسط دعوا تقصیرها رو بندازن گردن تو!  اتفاقا شوهرت هر چی تو خونه مادرش بیشتر اذیت بشه. بیشتر تلاش می کنه که اسباب عروسی فراهم کنه تا برید سر زندگیتون !    هر چی بیشتر اونجا کار کنی به ضرر خودت کار کردی چون براشون فایده داری و بیشتر تو عقد نگهت می دارن.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همین دانشگاهو بهونه کن بگو درس دارم نمیتونم شرمنده

اره خداروشکر دانشگاه هست

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

به نظرم نرو بگو من برای دانشگاه باید لباس یا کتاب می خریدم 

نمی تونم بیام.  کلا مگه از قبل با تو هماهنگ کرده بوده که الانم روی کمک تو حساب کرده؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

برو به نظرم بهت رو انداخته

اخه بار اولش نیست دیگ خسته شدم ازش

پدرشوهر و خواهرشوهره خواهرشوهرم رو دعوت کرده خب دخترش مهمونای اونن بره اون کمک کنه ب من چ

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بد رفتاری که نمیکنن ؟خواهر شوهر نداری ؟

فقط مامانش بد رفتاره که برام مهم نیست

یدونه دارم شهر دوره حالا اومده فردا میخواد برگرده شهرش

اخه بار اولش نیست دیگ خسته شدم ازشپدرشوهر و خواهرشوهره خواهرشوهرم رو دعوت کرده خب دخترش مهمونای اونن ...

دقیقا.  از الان شان و احترام خودت نیار پایین.  هر کسی دعوت هست همون زودتر برای کمک باید بره 

سخته اینجوری ارتباط گرفتن با کسی 

من با مادرشوهرم یک جا هستیم مهمون بخاد بیاد خودم میرم کمکش میکنم سالاد درست کردن و سس درست کردن و میوه شستن و تزیین کردن و ماست و ترشی گرفتن و برنج درست کردن اینا همیشه عهده خودمه و سبزی شستن ولی خورشتش رو جرات ندارم خودم درست کنم برا مهمونی 

برا خودمون همیشه درست میکنم اما برا مهمونی نه 

هم میترسم خرابش کنم هم جمعیت بالا همه چیز فرق داره 

گاهی که کار ها زیاده خرید هارو من انجام میدم اون غذا رو با برنج درست می‌کنه 

اما همیشه مرتب کردن خونه جارو و گردگیری و این چیزا به عهده خودشه

خونه مادرم هم که هستم بازم اینطوری🙁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شب و نمون چند ساعت طولانی مدت هم اونجا نباش بهانه بیار خانوادت بدشون میاد قبل ازدواج انقدر خونه اونا ...

آره دیگه غلط کنم بمونم بخدا پیرم کردن اه

نه ترمیم میکرو ابرو دارم

خوب همین بگو.  بگو وقت ابرو دارم  از قبل بیعانه دادم نمی تونم کنسل کنم