کسی بوده شکمشو نبنده بعد سزارین بعدشکمکش کوچیک بشه الان من نسبت ب بعد زایمان خیلی بهتر شده ولی هنو یکم شکم دارم با یکم شله با بچه داری هم وقت نمیکنم ببندم همش یا دارم شیر میدم یا خوابم میاد
اره من اصلا نبستم اما خیلی خوب جمع شد . یه کم از قبل بارداری بزرگتره دیگه اونم خب اجتناب ناپذیره بلاخره هر زایمان شکم و یه کمی بزرگ میکنه اما خب ۹۰ درصد جمع شده .
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره برای منم خیلی سخت بود ببندم حس خفگی داشتم نتونستم ببندم . شکم من البته از اول خیلی تخت بود بارداری هم شکمم کلا خیلی کوچیک بود خداروشکر زودم جمع شد اویزونی هم نداشت کلا اما اگه شکمتون آویزونی داره هرجوریه ببندیدش یه وقت باعث پشیمونی نشه بعدا خوب جمع نشه
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖