2777
2789
عنوان

مارک خودکار

72 بازدید | 10 پست

بهترین مارکش چیه

میخوام برم بگیرم ۶ رنگ از یه مارکی 

میخواستم ۶ تا سی کلاس بگیرم داداشم رفته خریده وقتی رو برگه مینویسی دستت بهش بخوره پخش میشه رو برگه

حالا چی بخرم؟

کیان😂

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیان🫠😂

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

من خودکار رنگی پنتر میگیرم

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻