سلام. دو روز پیش از لنز استفاده کردم متاسفانه قرنیه چشم چپم زخم شد تار میدیدم و درد شدید داشتم رفتم دکتر بهم پمادو قطره داد الان خداروشکر خوب شدم. دکتر گفت تا دوهفته آرایش اطراف چشم انجام نده حالا جمعه عروسی دختر برادر شوهرمه چیکار کنم به نظرتون؟؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسی الان تو اینستا دیدم ی عروسی شب عروسیش لنز گذاشته بود چشمش قرمز بود و میسوخته بعدش رفته دکتر و جوری درد داشته که نمیدونسته جایی رو ببینه بعد دو هفته با کلی دارو و شستشو خوب میشه
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
دیشب دکتر بودم بهش گفتم گفت تا دوهفته نباید ارایش چشم کنی
پس دیگه مجبوری آرایش چشم نداشته باشی
میتونی بقیه صورت رو آرایش کنی البته تو کرم زدن دقت کن چون اطراف چشم کرم هم نباید بزنی دو رنگ نشه
ولی مثلا رژ یه رژگونه یکم پایینتر از چشم اینا میشه بزنی
موهاتو میتونی درست کنی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم