2777
2789
عنوان

جمعه عروسی داریم ولیی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
پس دیگه مجبوری آرایش چشم نداشته باشیمیتونی بقیه صورت رو آرایش کنی البته تو کرم زدن دقت کن چون اطراف ...

کلا عادت ندارم کرم بزنم رژ گونه هم هیچ وقت نمیزنم

چشم ارایش نداشته باشه یکم چهره بی روح میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی درد کشیدم قطره هارو که میریختم انگار اسید میریختن تو چشمم. چندین بار لنز گزاشتم این بار این ...

اووو چقدربد

شایداین سری دستت کثیف بوده گذاشتی عفونت گرفتی نمیدونم منکه میترسم

کلا عادت ندارم کرم بزنم رژ گونه هم هیچ وقت نمیزنمچشم ارایش نداشته باشه یکم چهره بی روح میشه .

خب حالا که آرایش چشم نداری بقیه رو بزن دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بد نمیشه بعنی.؟؟چهرم مریض طور نشون نمیده؟

نه بابا

من معمولا بیرون اینا آنچنان آرایش چشم خاصی ندارم بد هم نمیشه

حالا یه بار قبل عروسی بزن ببینی چجوری میشه

حالا اگه خیلی حساسی از یه آرایشگر بپرس ببین بدون آرایش چشم و اطرافش میتونه یه آرایش تمیز و خوب دراره یا نه

ولی قبلش یه بار تو خونه بزن ببین اصلا دوست داری شاید کلا ترجیح بدی مثلا بدون آرایش بری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه بابامن معمولا بیرون اینا آنچنان آرایش چشم خاصی ندارم بد هم نمیشهحالا یه بار قبل عروسی بزن ببینی چ ...

آها باشه مرسی عزیزم امتحان میکنم ممنون که وقت گزاشتی برام 

آها باشه مرسی عزیزم امتحان میکنم ممنون که وقت گزاشتی برام

مطمئنا شما بدون آرایش چشم هم خوشگلی نگران نباش🩷