2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4073 بازدید | 146 پست
چاک دامن خیلی بهتر از اینه ک بهت بگن به خودت دستشویی کردی و بخندن واقعا سختم بود خیلی

تا پشت باسنش باز شده بود 🥲اونم نشست رو صندلی دیگه 

اسی حساسیت رو بذار کنار برای خودت بده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خیلی متاسف شدم که درکم میکنید کاشکی هیچوقت هیچکس این چیزارو تجربه نمیکردیه خاطره خیلی بد از سال اخر ...

بله خیلی سخته منم بعد از مرگ مادرم ب اصرار رفتیم خونه ی مادربزرگ مادریم و چقد سختی کشیدیم و اذیت شدیم هربحثی میشد منت هربحثی میشد میگفتن برین و... هی بیخیال فقط سعی کن بری سرکار عزیزم و در طول ازدواجت پول ذخیره و طلا داشته باشی و جمع کنی با پول همسرت ب کسیم نگو بزار صندوق امانات بانک 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ساده اید و خیلی از اون ها توقع داشتید! این ماجرا رو فراموش کنید.. امیدوارم الان یاد گرفته باشید ...

بله دقیقا همینطور شد 

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

تا پشت باسنش باز شده بود 🥲اونم نشست رو صندلی دیگه اسی حساسیت رو بذار کنار برای خودت بده

آخی

آره دیگه باید بزارم کنار فایده ای نداره جز غصه خوردنم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بله خیلی سخته منم بعد از مرگ مادرم ب اصرار رفتیم خونه ی مادربزرگ مادریم و چقد سختی کشیدیم و اذیت شدی ...

الهی بمیرم عزیزم🥺🥺واقعا هیچوقت هیچکس توی دنیا مثل یه مادر نمیشه برای ادم متاسفم که همچین تجربه تلخی داشتید امیدوارم خودتون زندگی خیلی خوبی داشته باشید و ممنون از نظراتتون

اره

خوبه اصلا هم حالا حالاها ازدواج نکن به هیچ وجه🥺

عشقم شوهرت اذیتت میکنه؟ ولی خدابا

نه شوهرم و دوست دارم

خانوادش رو مخن 

الهی بمیرم عزیزم🥺🥺واقعا هیچوقت هیچکس توی دنیا مثل یه مادر نمیشه برای ادم متاسفم که همچین تجربه تلخ ...

همچنین گلم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
😂😂🤌🏻به چه دردی میخوره این اطلاعات شوهرم ۲۰ سالش بود من ۱۳ سالم بود که دوست صمیمی اون با دوست صمی ...

عزیزم ان شاء الله که خوشبخت بشی 🌹🙂🤍

بع درد میخوره دیگ که ببینم من چجوری باید با شوهرم آیندم آشنا بشم 😂

ببین خنده آدم دست خودش نیست کی میاد

خانواده شوهرت نمی‌تونن باب میل تو رفتار کنند همون طور که شما نمی‌تونید رفتارهای اونا را درک کنی،انسان جایزالخطاست ضی وقتا که نباید بخنده می‌خنده بعضی وقتا که نباید گریه کنه گریه می‌کنه

همونجور که خودت نتونستی جلو گریه هاتو بگیری مادر شوهرتم نتونسته جلو خنده‌هاشو بگیره

منم برگردم عقب تو این سن ازدواج نمیکنم و هیچوقت نمیزارم بچمم زود ازدواج کنه ولی خودم شرایط سختی داشت ...

خدا ان شاالله همیشه یار ویاورت باشه،دخترم.

برای خوشبختی وعاقبت به خیرت یه نادعلی کبیر می خونم.

شماهم برای من دعا کن که هم وغم دلم بره.

اسی خیلی حساسی بخدا من بودم پا به پاشون میخندیدم اتفاقه دیگه پیش میاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...