2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون میشم جوابم و بدی 

من باشگاه بدنسازی رفتم سه روز بعدش سرگیجه های وحشتناک گرفتم حس میکردم دارن از ارتفاع پرتم میکنن پایین دنیا دورم می‌چرخید مغزم گزگز میکرد حالت تهوع داشتم استفراغ میکردم کلی دکتر رفتیم ۲ ماه اینجوریم آخر سر رفتیم تهران پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی اونم نوشت یه کلینیک شنوایی سنجی گفت تست تعادلی بگو بگیرن جوابشو بیار اینجا  دکتر شنوایی سنجی هم محسن احدی بود اینجا ما رفتیم یه دستگاه تو چشمام گزاشت و ...بعد گفت کریستال های گوشت تو سمت چپ جا به جا شده بعد یه مانور انجام داد برام گفت ۴۸ ساعت تکون نخور ما سوار اوتوبوس شدیم برگشتیم ولی من سرم و صاف و ثابت نگه داشتم بعدش گفته بود سرگیجت قطع میشه به احتمال ۸۰ درصد اگه قطع نشد دوباره بیا ولی من سرگیجم قطع نشده راه که میرم حالم بد میشه زمین یکم می‌لرزه سرم و که تکون میدم حالت تهوع میگیرم پریروزم دوباره استفراغ کردم بعد به دکتر خودم گفتم گفت ک چرا به هر کسی اعتماد میکنید و ...انجام مانور یه کاریه که فقط تخصص گوش و حلق و بینیه و انداختن مایع گوش از جراحی گوش سخت تره من الان موندم چیکار کنم به خدا میشه راهنماییم کنی؟؟ ۲ ماهه وضعیتم اینه به خدا خسته شدم همش ۲۰ سالمه

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون میشم جوابم و بدی من باشگاه بدنسازی رفتم سه روز بعدش سرگیجه های وحشتناک گرفتم ...

دکتر احدی رو دکتری که دخترم بردم تایید کرد گفت با ما دوره رو گذرونده و هرکس رفته راضی بوده اگر تهران خواستی برری پیش ایشون برو 

اینم گه میگم تعریف میکردین ایشون و چند نفر دیگه پول دادند هزینه کردند ده سال پیش،و یک دکتر متخصص از اونور اب امده یادشون داده 

بعد شما چند تا کانال درگیر بودید من یادمه دخترم دو تاگوشش دو تا سه تا کانال درگیر بود 

هر بار یک کانال انجام داد براش 

بعد گفت تا یک ماه مراقب باشه 

مراقبتش این نیست که اصلا تکون نخورید بلکه هر پانزده دقیقه اهسته سرتون تکون بدید 

ب نظرم ب مطب دکتر احدی زنگ بزنید 

من احتمال میدم کانال های بیشتری درگیر بوده باشه 

دختر من چند بار مانور انجام داد تو چند روز متفاوت و مانور مختلف بود  بین هر مانور حداقل یک روز فاصله بود 

حالا دکتر خودتون اگر بلدتره مانور انجام بده 

فعلا امضا ندارم
سلام عزیزم خوبی؟ ممنون میشم جوابم و بدی من باشگاه بدنسازی رفتم سه روز بعدش سرگیجه های وحشتناک گرفتم ...

الان یک کاری میگم انجام بده 

انگشت شصت بغل ناخن دقیقا با روغن چرب کن هر روغنی سباهدانه زیتون هر چی تو خونه داری و محکم ماساژ بده 

تو طب سوجوک انجا انطباق گوش هست ببین تغییری تو وضعیت پیدا میشه هر روز روزی دو سه رقیقه محکم‌ماساژ بده چند بار تو روز 

ببینم بشه برات عکس میده و همون ناحیه رو با ماژیک سبز کن 

فعلا امضا ندارم

هر وقت عکسش امد تکم کن کامل تر بگم 

فعلا امضا ندارم
دکتر احدی رو دکتری که دخترم بردم تایید کرد گفت با ما دوره رو گذرونده و هرکس رفته راضی بوده اگر تهران ...

نمی‌دونم چند تا کانالم درگیر بوده ایشون فقط گفتن که کریستال های گوشت در سمت چپ جا به جا شده و یکبار مانور انجام دادن همین من بعد ۴۸ ساعت همون زنگ زدم منشی همون محسن احدی گفتم من هنوز خوب نشدم گفتن که باید بیاین جای دیگشو بندازه(حالا نمی‌دونم منظورش چی بود) 

آره می‌خوایم بریم تهران ولی دو دلیم پیش کی بریم پیش دکتر خودم بریم یا دوباره بریم پیش محسن احدی 

دختر شما سرگیجش چجوری بود؟ موقع راه رفتن هم اذیت میشد؟

نمی‌دونم چند تا کانالم درگیر بوده ایشون فقط گفتن که کریستال های گوشت در سمت چپ جا به جا شده و یکبار ...

دختر من نشسته اذیت بود مه مغزی داشتو

بلند میشد هم میگرفت 

گفتم چند تا کانال درگیر بود روال این هست که تست میگیرن اگر کانالی درگیر هست مانور انجام‌میدن استراحت میدن اگر باز سرگیجه بود باز تست میگیرن 

دختر من از هر موش چند تا کانال درگیر بود حالب اینکه براش انجام داد مه مغزی فورا از بین رفت 

دفعه اول که انجام دادیم بعدش رعایت نکرد چون کنکوری بود و امتحان داشت سرش پایین بود و باعث شد دوباره کریستالها برگرده سر جاش 

دوباره بردم براش انجام داد تو دو سه روز اینبار انجام داد و اکی شد و یک ماه رعایت کرد و مراقب بود 

خداروشکر خوب شد 

کدوم استان هستید اگر بوشهر هستید میتونم دکتر دختر خودمم رو بهتون بگم 

فعلا امضا ندارم

این عکس میبینی کف دستت هست دست  راست و چپ 

اون جایی که نوشته گوش تو انگشت شصتت پیدا کن شروع کن ماساژ دادن اول با روغن چرب کن 

اون قسمت که نوشته گوش بعد با ماژیک سبز کن بذار ۴ تا ۸ ساعت بمونه 

فعلا امضا ندارم
پس مانور های دخترتون رو محسن احدی انجام دادن و بعدش دخترتون کامل خوب شدن درسته؟

ن یک دکتر شنوایی سنج تو استان بوشهر بودند 

اما دکتر احدی برای تهران بهم معرفی کردند که اگر نبودن و مشکلی پیش امد بریم پیششون 

ایشون قبول داشتن

فعلا امضا ندارم
دختر من نشسته اذیت بود مه مغزی داشتوبلند میشد هم میگرفت گفتم چند تا کانال درگیر بود روال این هست که ...

من وقتی راه میرم زمین میلرزه یکم انگار قبل اون مانور حالا سرگیجه چرخشی هم داشتم بعد انگار از ارتفاع پرتم میکردن پایین الآنم سرمو که رو بالش می‌زارم انگار رو گلوم و گوشام فشار هست حموم ک میرم بعدش جون میدم بعد وقتی هم خیلی راه میرم به استفراغ میوفتم 

برای منم همون تستا رو انجام داد بعد گفت کریستال های گوشت تو سمت چپ جا به جا شده یه مانور انجام داد گفت احتمال ۸۰ درصد خوب میشی اگه نشدی دوباره بیا که ما هنوز نرفتیم از اول مرداد درگیرم 

من زنجانم دکتر خودم تهرانه همین دکتر خودم نوشتم کلینیک گوش تهران برای تست تعادلی که دکتر احدی هم اونجا بودن تستا رو ورداشتن بعد من به دکترم فرستادم نتیجه تستا رو اونم گفت مایع گوشت تو سمت چپ جا به جا شده بیا مطب مانور هاشو انجام بدم من گفتم به منشیش ک انجام داد محسن احدی و اینا گفت چرا به هر کسی اعتماد میکنید فلان اگه تکونت داده باشن بیشتر حرکت کرده باشه چی

ن یک دکتر شنوایی سنج تو استان بوشهر بودند اما دکتر احدی برای تهران بهم معرفی کردند که اگر نبودن و مش ...

آها ک اینطور پس اونی که مانور ها رو از اونور آب یاد گرفته بود این شنوایی سنج بوشهریه بوده 

والا من موندم الان پیش کی بریم که خوب شم

دکترای زنجان که اصن سر در نمیارن اولش ما رفتیم دکتر بهم گفت که نه از گوشت نیست سرگیجت من حالم بدتر شد بعد رفتیم تهران فهمیدم از گوشمه همون حالا اون روزم تو همین زنجان پیش یه دکتر رفتیم گفتیم مانور انجام بده اومد انجام بده همین ک رو تخت خوابوند منو برگشت گفتش ک نه مایع گوشت الان سر جاشه فلان من کارم اینه من از حرکت چشم میفهمم!!!! بعد من برام جای سواله  تو تهران کلی تست میگیرن به زور می‌فهمن کریستال های گوش جا به جا شده  یا نه این چطور میگه از چشم میفهمم بعد گفت برو قرص های اعصاب بخور در صورتی که من نه ناراحتی دارم نه به خودکشی فکر میکنم فقط سرگیجه دارم و حالت تهوع و استفراغ که اونم من رفتم باشگاه بدنسازی سه روز از همون موقع سرگیجه هام شروع شدن 

من وقتی راه میرم زمین میلرزه یکم انگار قبل اون مانور حالا سرگیجه چرخشی هم داشتم بعد انگار از ارتفاع ...

دوباره جا می لندازن 

دکتر دخترمم گفت ممکن حین جا انداختن یک کانال دیگه حا ب جا بشه که درستش میکنیم 

شما باید بری تهران بمونی چون اکثرا یک کانال درگیر نیست چون هم خوابیده هم ایستاده سرگیجه داری و نمیشه همش رو تو یک روز جا انداخت 

دختر من چند بار تو مدرسه از شدت سرگیجه افتاد که زنگ زدن رفتم دنبالش 

اون کار بالا انجام بده برای دوستام جواب داده و اکی شدند

فعلا امضا ندارم