گفتن روز جهانی پسر شوهرم گفت بذار بچه ها رو ببریم شهر بازی خیلی وقت بهشون قول دادم .بعد با بچه ها رفتیم شهر بازی تو زمانی ک دوتا پسرام داشتن بازی میکردن ی زن و شوهر با دخترشون اومدن داخل شهر بازی اینم بگم ک شهر بازی سر پوشیده بود .خانم این آقا چادری بود .دخترشون داشت با ی دستگاه بازی میکرد پسر کوچیکم بدو بدو رفت سمت ی دستگاه دیگه شوهرم گفت تو بمون پیش پسر بزرگه من میرم پیش کوچیکه تو حینی ک شوهرم داشت می رفت از بغل اون خانواده رد شد دیدم شوهر اون خانم برگشت ی جوری شوهرمو نگاه کرد
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>