2777
2789

گفتن روز جهانی پسر شوهرم گفت بذار بچه ها رو ببریم شهر بازی خیلی وقت بهشون قول دادم .بعد با بچه ها رفتیم شهر بازی تو زمانی ک دوتا پسرام داشتن بازی میکردن ی زن و شوهر با دخترشون اومدن داخل شهر بازی اینم بگم ک شهر بازی سر پوشیده بود .خانم این آقا چادری بود .دخترشون داشت با ی دستگاه بازی میکرد پسر کوچیکم بدو بدو رفت سمت ی دستگاه دیگه شوهرم گفت تو بمون پیش پسر بزرگه من میرم پیش کوچیکه تو حینی ک شوهرم داشت می رفت از بغل اون خانواده رد شد  دیدم شوهر اون خانم برگشت ی جوری شوهرمو نگاه کرد

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

خب

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>