گفتن روز جهانی پسر شوهرم گفت بذار بچه ها رو ببریم شهر بازی خیلی وقت بهشون قول دادم .بعد با بچه ها رفتیم شهر بازی تو زمانی ک دوتا پسرام داشتن بازی میکردن ی زن و شوهر با دخترشون اومدن داخل شهر بازی اینم بگم ک شهر بازی سر پوشیده بود .خانم این آقا چادری بود .دخترشون داشت با ی دستگاه بازی میکرد پسر کوچیکم بدو بدو رفت سمت ی دستگاه دیگه شوهرم گفت تو بمون پیش پسر بزرگه من میرم پیش کوچیکه تو حینی ک شوهرم داشت می رفت از بغل اون خانواده رد شد دیدم شوهر اون خانم برگشت ی جوری شوهرمو نگاه کرد
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
بعد من خودم ب نرد میگفتم آقا خجالت بکش من خودم جادریم شوهرم مذهبیه اخه این چ حرفیه میزنی .بعد ک دعوا ...
احتمالن اتفاقی شوهرت چشمش افتاده چمیدونسته اون کیه شوهر اون خانوم هم بدبین و شکاک بوده به راه بد برداشته ببین چادری بودن زن اصلا ربطی به پاکی مرد نداره حالا منظورم شوهر شما نیست کلی میگم چون به این نکته چند بار اشاره کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا ربطی به همسر شما نداره عزیزم بهش بگو که ازش مطمئنی و قرار نیست هر آدم بیماری بهمون تهمت زد یا ت ...
اصلا من خودم بهش همون دقیقه گفتم .گفتم یارو خودش دیوونه بود بعد همسرم از من پرسید اصلا زنش کدوم بود .بدبخت شوهر من انقدر درگیری فکری داره حرف باهاش میزنی باید ده دفعه صداش کنی تا جوابتو بده انقدر تو فکر
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
احتمالن اتفاقی شوهرت چشمش افتاده چمیدونسته اون کیه شوهر اون خانوم هم بدبین و شکاک بوده به راه بد برد ...
اخه بدبخت شوهر من ب اون آقای مسن میگفت حاجی ب جان بچه هام من اصلا نفهمیدم زن اون آقا کدوم هست .بدبخت خودشم میگفت بابا ادم تو خیابون بیرون راه میره نگاهت چ بخوای چ نخوای می افته ب ادما ولی معمولی اصلا ب کسی زل نمی زنم اصلا چشم ناپاک نیست