2789
اره بخدا خیلی...فقط ۱۰۰۱ تا کمتر بیشتر نگوهرروزم بگو

چی میشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا؟مرسی که بهم گفتی عزیزم، چند روز باید بگم؟ بعدش چی میشه؟

هرروز بگو مشخص نمیکنه چقدر فقط همیشه بگی بهترم هست.

کم کم به لطف خدا روابطتون بهتر میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آها متوجه شدم، وسطش نباید حرف بزنم یا توی طول روز بگم اوکیه؟

توی یک مرتبه و دفعه بگو تقسیمش نکن.

مثلا هروقت بیکاری و میدونی هیچکس باهات کار نداره و داری کاری انجام میدی صلوات شمار بگیر دستت با ارامش بگو

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وای من وسطش حرف میزدم، از این به بعد یک مرتبه میگم، فوت هم میکنی؟

فوت دیگه نه😅

ولی من واقعا اثر دیدم ازش بارها و بارها...

راستی حموم که میری هربار یه غسل صبر هم بکن

مث غسل معمولیه فقط نیتش صبره.

بهت کمک میکنه تحملت رو دربرابر مشکلات زندگی ببری بالا...

در کنار این اذکار خودت هم روی اخلاقت کار کن.بدخلقی غرغر بد زبونی هرچی داری بذار کنار

فوت دیگه نه😅ولی من واقعا اثر دیدم ازش بارها و بارها...راستی حموم که میری هربار یه غسل صبر هم بکنمث ...

اخه یه دفعه اینجا خوندم میگن فوت هم بکنین😅 چشم عزیزم مرسی از راهنماییت ، ایشالا جواب میگیرم و خبر خوب رو بهت میده ، امیدوارم همیشه شاد باشی