2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم و بچه ها رفتیم بیرون ی اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 23756 بازدید | 144 پست
گفتم حتما خواسته ببینه ک این پسر بچه کوچولو واسه کدوم خانوادست خلاصه پسر کوچیکم دستگاه بازی سوار شد ...

از همون اول که گفتی معلوم بود ب اینجا میرسه کاش ادم شن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سرعت پسرمو ول کردم رفت سمت شوهرم ب خانم مرد گفتم چی شده گفت شوهرت نگاه میکنه با تعجب گفتم شوهر مننن زنه تعجب منو دید گفت نه شوهر من تو رو نگاه کرده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
چه ربطی به چادری بودن زنه داشت ؟

میفهمی جلوتر 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

متاسفانه بعضی مردا که زنشون و مجبور میکنن چادر سر کنن بد دل هستن 

احتمالا منظور اسی اینه شایدم میخواسته به مذهبی ها ربط بده که  کلا به مذهبی و غیر مذهبی بودن ربطی نداره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بابا داره استایل خانمو میگه منظور خاصی نداره 😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴