2789
عنوان

چطور بعضیا خانواده شوهر ایتقذر دوسشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 54 پست

اولا مهم اینه که از اوایل زندگی تا الان بی احترامی و بحث دعوایی نشده باشه

دوما باید همسرتون پشت شما بد نگه پیش خانوادش وهواتون داشته باشه

سوما خود خانواده مهمه که بااصالت و با فرهنگ هستن و میدونن که چطور با عروس رفتارکنن و هواشو داشته باشن و حرصش درنیارن

چهارما رفتار شما هم مهمه که چطور رفتارای خوبشون پاسخ میدین

پنجما شانس 😄🙁

خیلیا هستن که واقعا عروس خوب و قابل احترامی هستن ولی شوهرشون و خانوادش عوضی بیش نیستن یا مادرشوهر نمیخواد باورکنه پسرش زن گرفته و مستقل شده و ازش دل بکنه و مثل کنه نچسبه بهش

اکثرا عروس به عنوان حمالی میدونن که فقط از شر پسر خلاص بشن و دیگه براش غذا درست نکنن

و خواهرشوهر هم عقرب زیر قالی نباشه و زهر بریزه

کلا دیدگاه های مختلفی واسه این بحث وجود داره

همسر خیلی مهمه یعنی مرد که تعیین میکنه خانواده اش چه رفتاری با خانمش داشته باشند من همسرم خیلی هوا مو داره و ارزش واسم میزاره جلو خانواده اش یعنی به کل اعضا خانواده اش این فهمونده که من من ارزش دارم بی احترامی به من یعنی بی اون پس نباید هر مدلی از من پذیرایی بشه نباید هر حرفی زده بشه و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم اونا خودشون انسانن عزیزم جاری داره دخترخالت؟بنظرم جاری نداشتنم تاثیره

اون جاری داره من ندارم

حتی جاریشم خیلی باهاش خوبه با اینکه دختر خالم هرجا بشینه پشتش بد میگه بهشم میگه هرکول

هر گوشه این شهر خدا هست ❤️

اون جاری داره من ندارم حتی جاریشم خیلی باهاش خوبه با اینکه دختر خالم هرجا بشینه پشتش بد میگه بهشم می ...

عزیزم یه ضرب المثل هست سخت بهش معتقدم پیشونی منو کجا میشونی اون شانسشه البته مطمئن باش خدا شانس شمارم جای دیگه ذخیره کرده همه که یجور نمیشن

اون جاری داره من ندارم حتی جاریشم خیلی باهاش خوبه با اینکه دختر خالم هرجا بشینه پشتش بد میگه بهشم می ...

چون من جاریام بیشترین تاثیرو داشتن تو اختلاف با خانواده شوهر خیلی موش دووندن سر اون گفتم بنظرم جاری بی تاثیر نیست پس شما بااینکه یدونه عروسید بازم اینجور عیب نداره خدا بزرگه ذکر یاودود زیاد بگو ولی خیلی دربند نباش دوستت داشته باشن مگه اونا کین خودت خودتو بپذیر

چون من جاریام بیشترین تاثیرو داشتن تو اختلاف با خانواده شوهر خیلی موش دووندن سر اون گفتم بنظرم جاری ...

کاش خطایی ازم سر زده بود واقعا لیاقت خوبی منو ندارن من اصلا کاری ندارم پشتشون یه جا بد بگم یا فتنه بندازم تو زندگی هاشون

اولا مهم اینه که از اوایل زندگی تا الان بی احترامی و بحث دعوایی نشده باشهدوما باید همسرتون پشت شما ب ...

ببین باور میکنی با همه خوبن جز من

خواهر شوهر بزرگتریم خوبه بد نیست امان از کوچیکی نمیدونم چه هیز تری بهش فروختم

همش فتنه انگار میندازه تو زندگیم

ببین باور میکنی با همه خوبن جز منخواهر شوهر بزرگتریم خوبه بد نیست امان از کوچیکی نمیدونم چه هیز تری ...

برات مهم نباشن

به ذات خود خانواده شوهر بستگی داره

اصلا فاقد اهمیت باشه برات که اونا دوست دارن یانه مهم شوهرته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خانواده شوهرش ادمای مهربون و با فرهنگی هستنو دختر خالت هم دختر خوبیهچون احترام دو طرفست.

نه بابا مادر شوهرش اینقدر قدیما دعوا میکرده با مردم

ولی مادر شوهر من خیلی از اون بهتره اصلا کاری به دعوا نداره اما اون مادر شوهرش متال پروانه دورش میگرده با اینکه دختر خالم همش پشت سرشون حرف میزنه بد میگه

برات مهم نباشن به ذات خود خانواده شوهر بستگی داره اصلا فاقد اهمیت باشه برات که اونا دوست دارن یانه م ...

هر چقد میخوام بی تفاوت باشم نمیشه هفته آینده میریم عروسی همشون هستن خب منم دلم میخواد تحویلم بگیرن ولی فقط میان پسرمو میگیرن میبرن پیش خودشون با منم در حد سلام یبارم نمیگن بیا سر میز ما بشین