2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

خب خودتون می‌گید خواستگار خوبی‌ نداشتید که ازدواج کردید. پس درس خوندنتون مانع ازدواجتون نبوده. اگه درس نمی خوندین چه کار مفیدی می‌خواستید انجام بدید؟ موقع انتخاب رشته باید به بازار کار رشته مدنظرتون تو محل زندگیتون دقت می کردین.

برای خیاطی و آرایشگری و... نیازی به تاهل نیست. همون ۱۸ سالگی می،تونستید به جای دانشگاه  اونا رو اتتخاب کنید. الانم دیر نیست، می‌تونید شروع کنید به یاد گرفتن خیاطی و...

در کل چند تا چیز بی ربط رو به هم ربط دادید.

ماشالله تو اکثر تاپیکاتم داری له له شوهر میزنی نترس شوهر خوب و لول بالا نمیره دخترای سطح معمولی میر ...

دروغ نمیگم ک سه تومن بهم گفتن مریض نیستم دروغ بگم! 

اره من همسر خوب و وفادار ترجیح میدم با ابنک برم یجا بیگاری بکشن عزیزم

همسری ک حمایتم کنه مستقل شم تو ی کاری ک ارزشش داشته باش ن مدرک مضخرف داخل گمدم با معدل الف

اونی ک با لوله میرت سمت دختری ک همسطحشه اما ن سن بالا....  دختر ۲۴ساله شاغل با شغل خوب مگ میست؟ 

دختر خونه دارم قرار میست بشبنه درو دیوار نگاه کنه خونه کسی ک با کلاس باشه خانوادش انقدرجاهای خاص و باکلاس میرن ک نیاز ب کار نباشه بهترین جاها و باادمای خاص اشنا میشن 

ن منی ک برم حسابدار ی شرکت شم با حقوق داغون

حیف نمیتونم منظورم خوب برسونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماهم اون وقتا همین فکرازو میکردیم ولی تجزیه کردیم مثل شما تازه فهمیدیم این حقیقت دردناک که ی آرایشگر جایگاه شغلیش بالاتر کسی سالها زحمت کشیده درس خونده متاسفانه  منتها مطلب از اینجا رونده از اونجا مونده شدیم ما 

ولی من میگم قشنگ درس بخونن همون رشته ها پزشکی که مهاجرت کنند  با ی مرد خوب خارجی دوس شن نه ایرانیها خودشیفته من میگم اگر مورد خوب حمایتگر باشه ازدواج کنید چرا که نه به شرطی باشه واقعا نه طرف بزه طلاق بگیره اره خیلی ها میشناسم شوهر خوبم داشتن ب جایی رسیدن خیلی ها دیدم طرف بلد نبوده  بنویسه بخونه از آرایشگری ب همجا رسیده بعد رفته مدرک خریده 

خب خودتون می‌گید خواستگار خوبی‌ نداشتید که ازدواج کردید. پس درس خوندنتون مانع ازدواجتون نبوده. اگه د ...

این ب کسایی گفتم گ میگن درس لخون ازدواج نکن عین مامانم 

خاستگار هیجدت سالگی اومد ردش کرد گفت بچه ای. ینی عذاب میکشم

کاری با مسئله ازدواج ندارم اون در وقت خودش خوبه که برای هر شخصی زمانش فرق داره

اما شما خيال کردی خارج کشور چه خبره؟ یا اینکه یکی بره اونجا چه کاری بهش میده؟ خب معلومه کارگری، مثل آبدارچی، گارسون، تاکسی رانی و امثالهم 

مثل خودمون که هیچ وقت کار مهم و خاص به یه خارجی نمیدیم مگر اینکه اون خارجی مخ باشه که اونم تو یه شرکتی جایی استخدام بشه که اصولا اونا این طرف نمیان میمونن کشور خودشون اونجا کار میکنن دقیقا مثل دانشمندا و هوش برتر های حقیقی خو دمون که تو ایران کار میکنن

تو خارجم همینه 

تو دانشگاهی نیس ینی شوهر خواهری چیزی داری ببین دوستاش مجردن چون داماد ما همش دوستاش و میاد میگه فلان ...

داماد ما اگ خاستگار نپرونه انتظار خاستگار اوردن ندارم

اسی مشهد برات کار ریخته فراوون با بیمه حقوق خوب میای شهر دیگه میتونی پانسیون اجاره کنی ماهی دوتومن اجازت میشه خدا گفته زمین من گسترده مهاجرت کنید جلو پدر مادرت واستا مثل من نباش برای زحمتی کشیدی تلاش کن من اونقدرا باید ایستادگی نکردم تلاش نکردم سریع ناامید شدم الان ای وضعیتم 

دروغ نمیگم ک سه تومن بهم گفتن مریض نیستم دروغ بگم! اره من همسر خوب و وفادار ترجیح میدم با ابنک برم ی ...

پس بیا کلی تازه عروس 30 تا 35 ساله نشونت بدم که با چه کسایی ازدواج کردن

24 ساله شاغل در بهترین حالت فقط شاغل شده ولی دستاوردها و جایگاه اونی که چندین سال شاغل بوده با اون 24 قابل مقایسه نیست این چیزیه که همسر خود این خانوما گفتن 

بعدشم مهندسی معدن نخوندی که میگی بیگاری بیگاری دوروز برو حسابداری کار کن میفهمی جزو سبک ترین کارهاست چهارتا عدد و سند تو نرم افزار فقط میزنی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

کاری با مسئله ازدواج ندارم اون در وقت خودش خوبه که برای هر شخصی زمانش فرق دارهاما شما خيال کردی خارج ...

تو ایران ب ایرانیشم اهمیت داده نمیشه حداقل اونجا ب مردم کشورشون اهمیت میدن و ارزش قائلن بسه دیگ واقعا

اسی مشهد برات کار ریخته فراوون با بیمه حقوق خوب میای شهر دیگه میتونی پانسیون اجاره کنی ماهی دوتومن ا ...

پانسیون دوتومن اونم تومشهد؟ لابد ده نفره تو اتاق دیگ! من تازه از خابگاه راحت شدم

من میخام باهمسر زندگی کنم باخانوادم باشم نمیخام با چند تا غریبه تو اتاق باشم😔😔😔

دقیقا الان پشیمونه میگ چراخاستگار نداری؟ مادرمن خودت رد کردی

نگران نباش الان گرونیه 

فک نکن عیب و ایراد داری خواستگار نداری الان دیگ همه خواستگار ندارن منم ندارم زیاد داشته باشمم نمی‌ذارن میگن درس من۱۸سالمه یه ماه دیگه میبینم کجا قبول شدم برم انسانیم

کاربری دست دو نفر